Ολυμπιακός: Η Μπεσίκτας θέλει 8-9 εκατ. ευρώ για τον Ενκουντού

Δυσκολεύει συνεχώς η υπόθεση του Ενκουντού για τον Ολυμπιακό, αφού οι πληροφορίες από την Τουρκία κάνουν λόγο για απαιτήσεις που ανέρχονται στα 8-9 εκατ. ευρώ.

Ολυμπιακός: Η Μπεσίκτας θέλει 8-9 εκατ. ευρώ για τον Ενκουντού

Με την άφιξη του Τικίνιο Σοάρες στην Ελλάδα η πρώτη φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού έχει μπει στην τελική ευθεία και το μόνο που απομένει πλέον είναι να πέσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο. Οι Πειραιώτες κλείνουν το κεφάλαιο του επιθετικού και προχωρούν για την ενίσχυση τους στις άλλες θέσεις.

Αυτή που έχει προτεραιότητα για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι του εξτρέμ. Εκεί πέφτει όλο το βάρος με τους Πειραιώτες να έχουν στη λίστα τους αρκετά ονόματα και να εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις. Μία από αυτές φυσικά είναι του Ενκουντού, η οποία συνεχώς δυσκολεύει για τους πρωταθλητές.

Ο Γάλλος εξτρέμ έκανε μία πολύ καλή σεζόν στη Μπεσίκτας και σε πρώτη φάση η ομάδα του δεν "καίγεται" να τον παραχωρήσει. Από την άλλη, όμως, είναι να ανοιχτή να ακούσει τις προσφορές των συλλόγων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Ο Ολυμπιακός, η Κράσνονταρ και ομάδες από το Κατάρ είναι αυτοί που έχουν δείξει να ασχολούνται με την περίπτωση του Ενκουντού. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Τούρκων οι απαιτήσεις της Μπεσίκτας είναι συγκεκριμένες για τον ποδοσφαιριστή.

Η πρωταθλήτρια Τουρκίας θα καθίσει στο τραπέζι να συζητήσει μόνο για προτάσεις που φτάνουν στα 8-9 εκατ. ευρώ. Εάν υπάρχει μία προσφορά σε αυτό το ύψος τότε η Μπεσίκτας θα την μελετήσει, διαφορετικά δεν μπαίνει στη διαδικασία να ασχοληθεί. Αυτό αναφέρουν τα τουρκικά Μέσα για το θέμα του Ενκουντού και γίνεται αντιληπτό ότι δυσκολεύει πάρα πολύ αυτή η υπόθεση.