Νέα επιβεβαίωση για Τικίνιο, «στα πόδια» του οι Βραζιλιάνοι!

Παλμέιρας, Σάο Πάολο και Κορίνθιανς περιμένουν τον Τικίνιο, αλλά και από το yahoo esportes ειπώθηκε ότι ο παίκτης πάει σε Ολυμπιακό

Νέα επιβεβαίωση για Τικίνιο, «στα πόδια» του οι Βραζιλιάνοι!

Πολλά είναι τα ρεπορτάζ τις τελευταίες ώρες στην Βραζιλία για το μέλλον του Τικίνο Σοάρες και αρκετές ομάδες της πατρίδας του έχουν προσεγγίσει τον παίκτη ελπίζοντας ότι θα αλλάξει γνώμη και θα συνεχίσει την καριέρα του εκεί.

Γίνονται αναφορές εκτός από την Σάο Πάολο και για την Παλμέιρας, όπως και την Κορίνθιανς, οι οποίες έχουν κάνει κινήσεις για να πείσουν τον 30χρονο φορ να μη φύγει για την Ευρώπη.

Οι ελπίδες τους, πάντως, όπως αναφέρεται στα ίδια ρεπορτάζ δεν είναι σημαντικές καθώς ο παίκτης δείχνει αποφασισμένος να αποδεχτεί το κάλεσμα του Πέδρο Μαρτίνς και του Ολυμπιακού προκειμένου να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μετά την παρένθεση της Κίνας.

Μάλιστα για συμφωνία του παίκτη να παίξει στον Ολυμπιακό γίνεται λόγος και σε ρεπορτάζ δημοσιογράφου του yahoo esportes που ειδικεύεται στις μεταγραφικές υποθέσεις. Πληροφορία που επικαλούνται στην Βραζιλία για να δείξουν ότι οι πιθανότητες για τις ομάδες της χώρας να αποκτήσουν τον Τικίνιο είναι μηδαμινές.