Γιατί η Μπεσίκτας θέλει τον Μπρούμα

Στη λίστα της Μπεσίκτας είναι ο Μπρούμα και για τον Πορτογάλο που είναι δανεικός στον Ολυμπιακό από την PSV υπάρχει λόγος για το ενδιαφέρον των νταμπλούχων Τουρκίας. 

Γιατί η Μπεσίκτας θέλει τον Μπρούμα

Ένα θέμα που άμεσα θα ξεκαθαρίσει για τον Ολυμπιακό είναι αυτό του Μπρούμα, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να πρέπει να επιστρέψει στην Αϊντχόφεν στην οποία ανήκει και λογικά να ψάξει για τη νέα του «στέγη» στην επόμενη σεζόν αφού οι Ολλανδοί δεν είναι διατεθειμένοι να τον κρατήσουν.

Ο Μπρούμα έχει δηλώσει ότι θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά οι εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα δεν μπορεί να πει κανείς ότι έχουν «ξεσηκώσει» την ελληνική ομάδα για να κάνει δυναμικές διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του. Έατω και με νέο δανεισμό. Μπορεί να παίξει ρόλο η πολύ θετική άποψη που έχει ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά όπως έχει πει κι ο ίδιος, στο θέμα του Μπρούμα αυτό που θα μετρήσει περισσότερο είναι το οικονομικό.

Ο 26χρονος άσος είναι δεδομένο ότι απασχολεί ομάδες στην Τουρκία. Κι είναι στη λίστα της φετινής νταμπλούχου Μπεσίκτας, καθώς έχει παίξει παλιότερα στη Γαλατά και έχει καλό όνομα. Αυτό που μετράει περισσότερο για την Μπεσίκτας είναι ότι ο προπονητής της λατρεύει τον Μπρούμα. Είχε δηλώσει παλιότερα ότι είναι ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος!

Ο Σερζέν Γιαλσίν που οδήγησε φέτος την Μπεσίκτας στο νταμπλ πανηγυρίζοντας τους πρώτους τίτλους της καριέρας του είχε πριν από επτά χρόνια τον Μπρούμα παίκτη! Χωρίς να μπορέσει όμως να τον χρησιμοποιήσει! Ο Μπρούμα ανήκε στη Γαλατά, είχε ένα σοβαρό τραυματισμό και δόθηκε δανεικός το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2013-14 στην Γκαζιάντεπσπορ όπου ήταν προπονητής ο Γιαλσίν. Τελικά δεν κατάφερε ο Μπρούμα να ξεπεράσει εκείνο το πρόβλημα και το επόμενο καλοκαίρι επέστρεψε στη Γαλατά, ξαναβρίσκοντας σταδιακά τον εαυτό του. Γι΄αυτό και η Μπεσίκτας έχει σε προτεραιότητα τον παίκτη του Ολυμπιακού, όπως βλέπει με πολύ καλό μάτι και τον Κώστα Φορτούνη. Με τη διαφορά ότι για τον Μπρούμα πρέπει να μιλήσει με την Αϊντχόφεν, ενώ για τον Φορτούνη με τον Ολυμπιακό.