Προπονητής Μπεσίκτας: «Φέρτε μου τον Φορτούνη»

Ρεπορτάζ από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο τεχνικός της Μπεσίκτας, Σεργκέν Γιαλτσίν έχει ζητήσει να αποκτηθεί ο Κώστας Φορτούνης.

Προπονητής Μπεσίκτας: «Φέρτε μου τον Φορτούνη»

Με τον Κώστα Φορτούνη δεν ασχολούνται μόνο οι Άραβες, αλλά και οι Τούρκοι. Και δεν είναι η πρώτη φορά που από την γειτονική χώρα προκύπτει φημολογία για τον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Δημοσιεύματα από την Τουρκία αναφέρουν ότι η Μπεσίκτας έχει μπει δυνατά στο… κόλπο της απόκτησης του Κώστα Φορτούνη. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Fotospor ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σεργκέν Γιαλτσίν έχει ζήτηση από τη διοίκηση του συλλόγου να προχωρήσει στην απόκτηση του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Ο κόουτς των "αετών" φέρεται να έχει πει στη διοίκηση ότι «ο Φορτούνης είναι καλός παίκτης, παίζει δεκάρι και... σπρώχνει την Πέλκα στα άκρα στην εθνική».

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι εκπρόσωπος του Φορτούνη έχει έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Μπεσίκτας. Μάλιστα φέρεται να έχει μεταφέρει στους Τούρκους ότι ο παίκτης δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να φύγει από την Ελλάδα.

Μάλιστα με ένα ποσό στα 2,5 με 3 εκατ. ευρώ ο Φορτούνης δεν θα έλεγε "όχι" στην προοπτική της Μπεσίκτας. Οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι οι Έλληνες παίκτες που έχουν αποκτηθεί έχουν προσφέρει στις ομάδες τους και γι' αυτό η Μπεσίκτας ασχολείται σοβαρά με τον Φορτούνη. Για τον "Φόρτου" είχε υπάρξει και πριν τρία χρόνια ενδιαφέρον από την Τουρκία και τότε ήταν η Γαλατασαράι η ομάδα που ασχολούνταν με τον ποδοσφαιριστή.