Ολυμπιακός: Στα 4 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Σάντα Κλάρα για Κάρλος Τζούνιορ

Ο Κάρλος Τζούνιορ είναι στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, αλλά η Σάντα Κλάρα θέλει 4 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. Το ενδιαφέρον της Μπενφίκα και η ρήτρα 10 εκατ. ευρώ.

Ολυμπιακός: Στα 4 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Σάντα Κλάρα για Κάρλος Τζούνιορ

Ο Κάρλος Τζούνιορ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού όσον αφορά στην ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης του. Ο 25χρονος ακραίος έχει κάνει μία εξαιρετική σεζόν με τη Σάντα Κλάρα με τη φανέλα της οποίας έχει πετύχει 16 γκολ.

Η πορτογαλική ομάδα, ωστόσο, δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τόσο εύκολα έναν ποδοσφαιριστή που έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Record η Σάντα Κλάρα θέλει 4 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Κάρλος Τζούνιορ με τον οποίο έχει συμβόλαιο έως το 2024.

Για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται πολύ σοβαρά και η Μπενφίκα, η οποία γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις της Σάντα Κλάρα και προσπαθεί να τις ρίξει στα 2 με 3 εκατ. ευρώ. Η Μπενφίκα δεν είναι διατεθειμένη να βγάλει ένα τόσο μεγάλο ποσό από το ταμείο της για τον Κάρλος Τζούνιορ και γι' αυτό βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Σάντα Κλάρα.

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν, ωστόσο, ότι για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει και το πολύ σοβαρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Πορτογάλων ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη και θέλει να τον πάρει στην Ελλάδα. Πάντως για κανέναν δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, αφού υπάρχει και ρήτρα ύψους 10 εκατ. ευρώ επομένως η Σάντα Κλάρα δεν θα ρίξει τόσο εύκολα τις απαιτήσεις της.