Τα 15.000.000€ για Μπελχαντά και ο Ολυμπιακός

Έτοιμος να υπογράψει ένα "χρυσό" συμβόλαιο είναι ο Γιουνές Μπελχαντά, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί πολύ σοβαρά ο Ολυμπιακός.

Τα 15.000.000€ για Μπελχαντά και ο Ολυμπιακός

Ο Γιουνές Μπελχαντά τα… έσπασε με τη Γαλατασαράι, έμεινε ελεύθερος και όπως ήταν λογικό απασχόλησε αρκετούς συλλόγους. Ανάμεσα τους ήταν και ο Ολυμπιακός στον οποίο προτάθηκε ο ποδοσφαιριστής και η ομάδα του Πειραιά ασχολήθηκε πολύ σοβαρά με την περίπτωση του.

Υπήρξαν επαφές με τον παίκτη και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί από ένα σημείο και μετά είχε αναλάβει την υπόθεση. Οι Πειραιώτες είχαν προχωρήσει αρκετά τις επαφές τους με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν είχε κλείσει την πόρτα. Ενδιαφέρον υπήρξε και από την Ισπανία, ενώ είχε κάνει ραντεβού και με τη διοίκηση της Μονπελιέ που τον ήθελε πίσω.

Ο Μπελχαντά, όμως, είναι έτοιμος να υπογράψει "χρυσό" συμβόλαιο που του έχει προσφέρει η Αλ Χιλάλ. Τα ρεπορτάζ από την Τουρκία αναφέρουν ότι στον παίκτη έχει γίνει πρόταση για συμβόλαιο τριών ετών. Εάν την αποδεχτεί θα γίνει πλουσιότερος κατά 15 εκατ. ευρώ.

Οι Άραβες του έστρωσαν χρυσάφι στα πόδια και φυσικά ο παίκτης δεν μπορεί να το κλοτσήσει, ενώ δεν μπορεί να το βρει και στην Ευρώπη. Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Σαφώς και δεν μπορεί να πει "όχι" ο ποδοσφαιριστής σε αυτή τη μεγάλη πρόταση, αλλά στις επαφές που είχε με τον Ολυμπιακό δεν έδειξε αδιάφορος για το πρότζεκτ της ελληνικής ομάδας. Από τον Ελ Αραμπί είχε μάθει τα πάντα και τον είχε ρωτήσει τα πάντα. Οι δυο τους έχουν εξαιρετική σχέση και επειδή τον Μπελχαντά τον ενδιαφέρει πολύ να είναι καλά η οικογένεια του είχε ενημερωθεί ακόμη και για το που θα πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά του.

Για τον Ολυμπιακό είχε σχηματίσει πολύ καλή άποψη, αλλά από την άλλη δεν βιαζόταν να δώσει την οριστική του απάντηση. Στα 31 του χρόνια του παρουσιάζεται ένα πολύ καλό συμβόλαιο και ο Μπελχαντά δεν έχει σκοπό να αρνηθεί.