Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Βάλτε τα δυνατά σας για να πάρουμε και το Κύπελλο»

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε την Τρίτη (18/5) ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος αφού συνεχάρη τους παίκτες για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, τους ζήτησε να παραμείνουν συγκεντρωμένοι για να στεφθούν και Κυπελλούχοι Ελλάδας.

Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Βάλτε τα δυνατά σας για να πάρουμε και το Κύπελλο»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε σήμερα το αθλητικό κέντρο του Ρέντη και μίλησε στους ποδοσφαιριστές ενόψει του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας:

«Ήθελα να σας δω μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πριν από τον τελικό του κυπέλλου για να σας συγχαρώ και να σας πω πως έχουμε μπροστά μας ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι για τις επόμενες τρεις μέρες. Κάντε καλή προπόνηση και παίξτε με πάθος και δύναμη από το πρώτο λεπτό. Γιατί είναι πολύ κρίσιμο το ματς.

Ο ΠΑΟΚ θα είναι άλλη ομάδα σε σχέση με το περασμένο ματς στο Καραϊσκάκη και για αυτό πρέπει να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να κλείσουμε καλά τη σεζόν και να πάρουμε το κύπελλο. Θα είναι σημαντικό για τον προπονητή, για εσάς, για όλους εμάς

Το πιο σημαντικό είναι παραμένουμε ενωμένοι, είμαστε οικογένεια. Περάσαμε δύσκολα σε πρωτοφανείς συνθήκες, είχαμε τραυματισμούς, είχαμε κρούσματα αλλά τα πήγαμε πολύ καλά σε σημαντικά ματς. Θα έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε, ελπίζουμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν όσο πιο αργά γίνεται αν και αυτό δεν εξαρτάται από εμάς αλλά από το τι θα γίνει στην Αγγλία και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Είμαι χαρούμενος που σας βλέπω, βάλτε τα δυνατά σας, μείνετε συγκεντρωμένοι και προπονηθείτε καλά μέχρι το Σάββατο. Σας εύχομαι να είστε καλά μαζί με τις οικογένειές σας και να μένετε υγιείς. Περιμένουμε μια καλή παρουσία ανάλογη της ομάδας μας».