Όλα ανοιχτά για Μπρούμα

Στις σκέψεις του Φερνάντο Σάντος για την εθνική Πορτογαλίας και ο Μπρούμα του Ολυμπιακού μετά τους τραυματισμούς Ποντένσε, Ντιόγκο Ζότα και τον ήδη εκτός πλάνων Νέτο. 

Όλα ανοιχτά για Μπρούμα

Ο Μπρούμα δήλωσε πρόσφατα ότι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για την αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και ο επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται μέσα στις σκέψεις του Πορτογάλου εκλέκτορα, από τη στιγμή που τα προβλήματα στους ακραίους εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο.

Μετά τον Πέδρο Νέτο της Γουλβς που έχει μείνει νοκ άουτ για αρκετούς μήνες λόγω σοβαρού τραυματισμού, ήρθε η απόφαση για την εγχείρηση του Ντανιέλ Ποντένσε να αφαιρέσει ακόμη μία επιλογή για τον Σάντος για τις θέσεις των εξτρέμ. Επιπλέον έχει πρόβλημα και ο Ντιόγκο Ζότα της Λίβερπουλ που δεν θα μπορέσει να παίξει έως το φινάλε της Premier League, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα προλάβει να είναι έτοιμος για το EURO, ακόμη και για το πρώτο ματς με την Ουγγαρία στις 15/6.

Ο Σάντος έχει να καλέσει τον Μπρούμα από τον Νοέμβριο του 2019, αλλά σίγουρα ο άσος του Ολυμπιακού είναι πάντα μέσα στους παίκτες που έχει στο μυαλό του από τη στιγμή που τον έχει εμπιστευθεί και στο παρελθόν. Στα τελευταία ματς προ των τραυματισμών η Πορτογαλία έπαιζε με Μπερνάρντο Σίλβα και Ντιόγκο Ζότα στα πλάγια της επίθεσης και τον Ρονάλντο σέντερ φορ. Με πρώτη επιλογή από τον πάγκο για τις πτέρυγες τον Πέδρο Νέτο. Και τον Ποντένσε φυσικά να υπολογίζεται στο πλάνο. Τώρα χωρίς Νέτο και Ποντένσε, ο Σάντος θα πάει σε άλλες επιλογές αγωνιώντας και για τον Ζότα.

Τις προσεχείς ημέρες ο Σάντος θα ανακοινώσει τους 26 παίκτες που θα κάνουν την τελική προετοιμασία με το ενδιαφέρον στον Ρέντη να είναι μεγάλο. Για Σεμέδο, Σα, αλλά και για τον Μπρούμα.