Σουλεμάνα: Ο πρόεδρος της Νόρντζελαντ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αυξάνονται οι μνηστήρες για τον Καμαλντίν Σουλεμάνα, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί στενά τον ποδοσφαιριστή της Νόρντζελαντ που αρέσει στον Ολυμπιακό.

Σουλεμάνα: Ο πρόεδρος της Νόρντζελαντ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Καμαλντίν Σουλεμάνα είναι δεδομένα μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού. Ο νεαρός Γκανέζος της Νόρντζελαντ αρέσει πολύ στους Πειραιώτες, όμως, γνωρίζουν ότι το έργο τους δεν είναι καθόλου εύκολο. Οι μνηστήρες για τον ταχύτατο εξτρέμ των Δανών αυξάνονται διαρκώς και το θέμα είναι ότι τα κλαμπ που μπαίνουν στο κόλπο είναι θηρία.

Πρόσφατα το παρακολούθησε από κοντά ο προπονητής του Άγιαξ, Μαρκ Όφερμαρς, ενώ την Πέμπτη (13/5) υπήρχαν ρεπορτάζ στη Δανία ότι τον ποδοσφαιριστή τον παρακολουθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Και δεν πρόκειται γι' απλές φήμες, αλλά για πραγματικό ενδιαφέρον για έναν πολύ ταλαντούχο και εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Το γεγονός ότι ο Σουλεμάνα έχει μπει στο… μάτι της Γιουνάιτεντ το επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Νόρντζελαντ, Γιαν Λάουρσεν.

«Είναι στη λίστα της Μάντσεστερ και είναι ένας από τους συλλόγους που έχει βρεθεί εδώ μερικές φορές. Είναι ένα από τα κλαμπ που τον παρακολουθεί στενά», είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Νόρντζελαντ.

Εκτός από τον Ολυμπιακό και τη Γιουνάιτεντ για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει ενδιαφέρον από τον Άγιαξ, τη Λιόν, τη Λεβερκούζεν και τη Λίβερπουλ. Στη Δανία διατηρούν τον Ολυμπιακό στο κόλπο και είναι αλήθεια ότι οι Πειραιώτες παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από αυτή την υπόθεση και σίγουρα μετά τον τελικό θα κάνουν τις κινήσεις τους.