Ένας ναός γεμάτος χρυσάφι – Ανοίξτε τον να μπει ο κόσμος μέσα!

Μία ακόμη φιέστα για τον Ολυμπιακό. Ένα ερυθρόλευκο γλέντι και φυσικά προσμονή για το νταμπλ και το πρώτο επίσημο ματς της νέας αγωνιστικής περιόδου με γεμάτο επιτέλους το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»!

Ένας ναός γεμάτος χρυσάφι – Ανοίξτε τον να μπει ο κόσμος μέσα!

Ο "ναός" του Ολυμπιακού, το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», «πλημμύρισε» από κούπες. Αμέτρητες που για να τις φτάσουν οι άλλοι, θα πρέπει η ομάδα του Πειραιά να...αποσυρθεί για τις επόμενες δεκαετίες.

Ένας...ναός γεμάτος "χρυσάφι". Ένας "ναός" που κάθε οπαδός ζηλεύει κι ας μην το παραδέχεται. Ένας "ναός" που εκατομμύρια πιστοί του Ολυμπιακού περιμένουν πως και πως να ανοίξει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για να μπούνε όλοι μέσα.

Να πάρουν θέση στην εξέδρα και να γιορτάσουν...διπλά και...τριπλά. Να φωνάξουν και να πανηγυρίσουν γιατί εδώ και μήνες, παρακολουθούν μόνο από την τηλεόραση αυτό το ποδοσφαιρικό...θαύμα των Βαγγέλη Μαρινάκη, Πέδρο Μαρτίνς.

Μια ομάδα που δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα. Μια ομάδα με πρόγραμμα, πλάνο, στόχο και όραμα. Μια ομάδα που ακόμη δεν έχει...τελειώσει τη δουλειά της και θέλει να βάλει το κερασάκι στην τούρτα, κατακτώντας και το Κύπελλο, απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Είναι κρίμα που εδώ και μήνες το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχει αυτή την εικόνα λόγω της πανδημίας και ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του δεν μπορούν να απολαύσουν ατμόσφαιρα που μόνο ο κόσμος του Ολυμπιακού μπορεί να...φτιάξει στο Φάληρο.

Είναι άδικο για τους οπαδούς των Πειραιωτών να μην μπορούν να ευχαριστήσουν την ομάδα για αυτά που τους έχει προσφέρει τους τελευταίους μήνες, σε μια ομολογουμένως δύσκολη περίοδο για όλους.

Το βέβαιο είναι πως με την επιστροφή των "πιστών" στο...ναό τη νέα αγωνιστική περίοδο, οι μέρες για την κορυφαία ομάδα στη χώρα, τον Ολυμπιακό θα είναι ακόμη καλύτερες!

Σε Ελλάδα και Ευρώπη! Για την ώρα αυτό που προέχει είναι το Κύπελλο σε λίγες μέρες και το δεύτερο σερί νταμπλ