Αυγενάκης: «Από τον Ιούνιο μπορεί να ανοίξει κουβέντα για επιστροφή των φιλάθλων»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης πως από τον Ιούνιο μπορεί να ανοίξει κουβέντα για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Αυγενάκης: «Από τον Ιούνιο μπορεί να ανοίξει κουβέντα για επιστροφή των φιλάθλων»

Σιγά-σιγά η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα και αρχίζει να γίνεται κουβέντα για το πότε θα γυρίσουν στις κερκίδες οι φίλαθλοι. Ο Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε στο Alpha Radio και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι τον Ιούνιο ίσως μπορέσει να τεθεί το ζήτημα και να ανοίξει η κουβέντα για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

«Αυτήν τη στιγμή δεν έχουμε εικόνα. Σίγουρα, με τον ρυθμό που εξελίσσονται και στη χώρα μας οι εμβολιασμοί, αρχίζω να αισιοδοξώ ότι η συζήτηση αυτή θα μπορέσει να ανοίξει από τον Ιούνιο και μετά. Δηλαδή με ποια πρωτόκολλα, ποιες προδιαγραφές και ποιες προϋποθέσεις θα μπορέσουμε να δεχτούν κόσμο τα ελληνικά γήπεδα, ξεκινώντας από τις μεγάλες κατηγορίες και κατεβαίνοντας προς τα κάτω. Είναι ένα ζήτημα το οποίο θα ανοίξει εκ των πραγμάτων με την εξέλιξη των εμβολιασμών», τόνισε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

«Η συστηματική συνεργασία με την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων και η καθημερινή δουλειά της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ, με την συνεχή επικαιροποίηση των πρωτοκόλλων και των διευκρινιστικών Οδηγιών, βοηθά ώστε να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε επιμέρους ζήτημα και απορία που αφορούν στη συντεταγμένη επανεκκίνηση του συνόλου του ερασιτεχνικού αθλητισμού», είπε για την επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού.