Ολυμπιακός: Έσπασε το...φράγμα των 24.000 και συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τη φιέστα

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται και την Τετάρτη (12/5), ενώ στο τέλος της φιέστας θα ανακοινωθεί το νούμερο που διατέθηκε. Έσπασε το...φράγμα των 24.000.

Ολυμπιακός: Έσπασε το...φράγμα των 24.000 και συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τη φιέστα

Η διάθεση των εισιτηρίων για την «εικονική κερκίδα» συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Έχουν φύγει πάνω από 24.000 και θυμίζουμε ότι τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Ήδη «sold out» έχει σημειωθεί σε 9 θύρες (5, 6, 7, 10, 23, 30, 33, VIP, VVIP) καθώς χιλιάδες είναι οι φίλοι των πρωταθλητών που κλείνουν θέση στην «κερκίδα» και η ζήτηση είναι μεγάλη.

Η διάθεση τους συνεχίζεται και από το Τμήμα Μελών το οποίο θα παραμείνει ανοικτό την Τετάρτη μέχρι τις 19:00 και ηλεκτρονικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να εκδίδουν το συλλεκτικό εισιτήριο με τη βεβαίωση συμμετοχής στην φιέστα του 46ου πρωταθλήματος και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά και μέχρι την ολοκλήρωση της φιέστας.

Στο τέλος της φιέστας θα ανακοινωθεί το νούμερο για τους φίλους του Θρύλου που πρόλαβαν να κλείσουν θέση στην εικονική κερκίδα, δηλώνοντας «παρών» στη μεγάλη γιορτή της οικογένειας του Ολυμπιακού.

Όπως έχει ενημερώσει ο Ολυμπιακός

«Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, δεν αποτελούν αποδεικτικό για την είσοδο στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο οποίο ισχύουν τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα κατά της πανδημίας COVID-19.

Η διαδικασία θα γίνεται:

• Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

• Από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Μετά την αγορά θα λάβεις μαζί με το e-ticket και ένα αναμνηστικό δίπλωμα με το ονοματεπώνυμο σου.

«Γεμίζουμε» το Καραϊσκάκη - Στηρίζουμε τον Ολυμπιακό».