Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Η φιέστα τίτλου ραδιοφωνικά στο «Κανάλι Ενα 904 FM»

Με τη φιέστα της απονομής του τίτλου στον Πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό, που θα ακολουθήσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (12/5, 19:30) θα σφραγιστεί η φετινή εντυπωσιακή σεζόν των ερυθρόλευκων.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Η φιέστα τίτλου ραδιοφωνικά στο «Κανάλι Ενα 904 FM»

Το Κανάλι Ενα 904 FM θα είναι εκεί και θα μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τόσο την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ, όσο και τις στιγμές που θα ακολουθήσουν στο πόντιουμ των Πρωταθλητών, που θα στηθεί στον αγωνιστικό χώρο του “Γ. Καραϊσκάκης”.

Στις 19:00 θα ξεκινήσει η Pre Game εκπομπή με τον Βαγγέλη Χατζηκωνσταντή, στην οποία θα γίνει και η πρώτη σύνδεση με το “Στάδιο Καραϊσκάκη” για τα τελευταία νέα των δύο ομάδων και τις συνθέσεις, με τις οποίες ο Πέδρο Μαρτίνς κι ο Πάμπλο Γκαρσία θα παρατάξουν τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο ματς.

Λίγο πριν τη σέντρα θα ξεκινήσει και η ροή της μετάδοσης του αγώνα, αλλά και της ερυθρόλευκης φιέστας τίτλου από το “Καραϊσκάκη” σε περιγραφή του Λουκά Θεοφανόπουλου, ενώ όσοι φίλαθλοι μένουν εκτός λεκανοπεδίου και όπου δεν φτάνει το σήμα εκπομπής του Καναλιού Ενα μέσω των Fm (90,4), θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν τη μετάδοση από την επίσημη ιστοσελίδα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά κάνοντας κλικ εδώ: https://kanaliena.gr/akoyste-live-k1/