Επίσημο: Τέλος ο Γιάννης Πετράκης από τον Απόλλωνα Λεμεσού

Παρελθόν από τον πάγκο του Απόλλωνα Λεμεσού και επίσημα ο Γιάννης Πετράκης. Ανακοινώθηκε την Τετάρτη (12/5) το «διαζύγιο» με τον έμπειρο τεχνικό.

Επίσημο: Τέλος ο Γιάννης Πετράκης από τον Απόλλωνα Λεμεσού

Τέλος ο Γιάννης Πετράκης από τον πάγκο του Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Έλληνας τεχνικός κάθισε στον πάγκο του Απόλλωνα σε 28 ματς. Είχε 15 νίκες, 9 ισοπαλίες και 4 ήττες.

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ.Γιάννη Πετράκη, καθώς επίσης και με τους Γιάννη Κατσούλη, Λάζαρο Βαρδάκη και Παναγιώτη Τοπαλίδη.

O Ελλαδίτης τεχνικός καθοδήγησε τον Απόλλωνα σε 28 παιχνίδια, έχοντας ως απολογισμό 15 νίκες, 9 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Ο Γιάννης Πετράκης εργάστηκε με αφοσίωση και μεθοδικότητα για την εκπλήρωση των στόχων μας, ενώ το ήθος και η εντιμότητα του ήταν κύρια χαρακτηριστικά του.

Ευχόμαστε σε όλους κάθε επιτυχία τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία και τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του Απόλλωνα Λεμεσού για το «διαζύγιο» με τον Γιάννη Πετράκη.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Νοέμβριο, ο Γιάννης Πετράκης είχε συμφωνήσει με τον Απόλλωνα Λεμεσού και είχε υπογράψει συμβόλαιο μέχρι και τον Μάιο του 2022. Τελικά έναν χρόνο νωρίτερα λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.