Θέμα χρόνου να ντυθεί στα κόκκινα ο Ποντένσε

 Ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ φαίνεται να είναι προ των πυλών του Ολυμπιακού και στο λιμάνι ελπίζουν ότι θα έχουν ξεμπερδέψει μαζί του ακόμη και μέσα στην εβδομάδα.

Θέμα χρόνου να ντυθεί στα κόκκινα ο Ποντένσε

Σε μία μεταγραφική υπόθεση ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν δεν πέσουν οι υπογραφές. Το ζήσαμε άλλωστε πρόσφατα με τον Πιερ Κουντέ, ο οποίος είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό, απέμενε το “ναι” της Ατλέτικο που επίσης ήταν θετική, αλλά ο Καμερουνέζος θα ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία με τους Μαδριλένους.

Αυτή τη στιγμή η πιο εφικτή επόμενη μεταγραφική κίνηση είναι αυτή του Ντανιέλ Ποντένσε.

Η πρόταση που έχει γίνει από τον Ολυμπιακό ικανοποιεί τον 22χρονο Πορτογάλο εξτρέμ που έμεινε ελεύθερος από την Σπόρτινγκ και εκτιμάται ότι δεν θα τραβήξει για πολύ η υπόθεση, όπως είχε συμβεί με τον Κουντέ που στο τέλος “πάγωσε”. Εκτιμάται ότι εντός της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους “ερυθρόλευκους”.

Εκτός πια κι υπάρξει στροφή 180 μοιρών από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ούτως ή άλλως έχει στα χέρια του κι άλλες προτάσεις από Ισπανία, Αγγλία και Ουκρανία. Κάτι ωστόσο που δεν φαίνεται να συμβεί...