Επίσημο: Με κόσμο ο τελικός Κυπέλλου στην Κύπρο

Με κόσμο στις εξέδρες ο τελικός Κυπέλλου στην Κύπρο ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στις 15 Μαΐου. Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Επίσημο: Με κόσμο ο τελικός Κυπέλλου στην Κύπρο

Με κόσμο ο τελικός Κυπέλλου στην Κύπρο. Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για τη διάθεση των εισιτηρίων

«Ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Coca - Cola που θα γίνει το Σάββατο 15 Μαΐου (21:00) και σε συνέχεια της απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου για παρουσία φιλάθλων ίση με 15% της χωρητικότητας του Σταδίου ΓΣΠ, η ΚΟΠ ενημέρωνει για τα ακόλουθα:

-Τον αγώνα θα παρακολουθήσουν 3420 θεατές με απαραίτητη προϋπόθεση την προσκόμιση Coronapass με αρνητικό test (pcr /rapid) με ισχύ εντός 72 ωρών ή εμβολιασμό τουλάχιστον με μια δόση και ολοκλήρωση διαστήματος τουλάχιστον 3 εβδομάδων μετά τον εμβολιασμό ή το άτομο να έχει νοσήσει από την ασθένεια τους τελευταίους 6 μήνες.

-Ταυτόχρονα με τα πιο πάνω, απαραίτητη για εξασφάλιση εισιτηρίου είναι και η κάρτα φιλάθλου.

-Η τιμή του εισιτηρίου καθορίστηκε στα 25 ευρώ.

-Οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης θα καταλάβουν τη δυτική (κάτω διάζωμα) και τη νότια κερκίδα. Για κάθε κερκίδα θα εκδοθούν 800 εισιτήρια (σύνολο 1600).

-Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα καταλάβουν την ανατολική και τη βόρεια κερκίδα. Για κάθε κερκίδα θα εκδοθούν επίσης 800 εισιτήρια (σύνολο 1600).

-Τα εισιτήρια θα προπωληθούν ηλεκτρονικά από τα δύο Σωματεία.

-Τα υπόλοιπα εισιτήρια θα παραμείνουν στην ΚΟΠ και αριθμός των εισιτηριών, θα παραχωρηθεί στη χορηγό εταιρεία Coca - Cola.

-Στα διαγωνίζομενα Σωματεία, θα παραχωρηθούν επιπλέον 50 θέσεις στα θεωρεία του ΓΣΠ».