Ολυμπιακός: Ψάχνει τον αντι-Σισέ η Σεντ Ετιέν

Το έχουν πάρει απόφαση στην Σεντ Ετιέν ότι δεν μπορούν να αγοράσουν τον Παπέ Σισέ από τον Ολυμπιακό και ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. 

Ολυμπιακός: Ψάχνει τον αντι-Σισέ η Σεντ Ετιέν

Πολύ θα ήθελαν η Σεντ Ετιέν και ο Κλοντ Πιέλ να συνεχιστεί η συνεργασία τους με τον Παπέ Σισέ, αλλά φαίνεται πως το έχουν πάρει απόφαση ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Με τη ρήτρα των 13 εκατομμυρίων ευρώ να αποτελεί ανυπέρβλητο εμπόδιο για τη συγκεκριμένη γαλλική ομάδα ώστε να προχωρήσει σε επαφές με τον Ολυμπιακό για την αγορά του Σενεγαλέζου άσου.

Στην Γαλλία αναφέρουν ξανά ότι η Σεντ Ετιέν έχει αρχίσει επαφές για να βρει τον αντικαταστάτη του Σισέ για τη νέα περίοδο, καθώς θεωρούν βέβαιο πως το καλοκαίρι ο Αφρικανός στόπερ θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Εκτός αν προκύψει ενδιαφέρον από κάποια άλλη ομάδα της Γαλλίας που θα μπορέσει να μπει σε επίπεδο υψηλών διαπραγματεύσεων με τους πρωταθλητές Ελλάδας προκειμένου να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Άλλωστε η επιθυμία του Σισέ να παραμείνει στο γαλλικό πρωτάθλημα μπορεί να παίξει το ρόλο της, ειδικά εάν συνεχιστεί ό,τι ίσχυε τον περασμένο χειμώνα, δηλαδή να μην έχει ο παίκτης εγγυημένη θέση βασικού στον Ολυμπιακό. Κάτι που με Σεμέδο και Μπα δεν ίσχυε, ενώ τώρα υπάρχει και η προσθήκη του Παπασταθόπουλου, με πολύ πιθανό το ενδεχόμενο επιστροφής και του Μάρκοβιτς από την Παρτιζάν.

Η Σεντ Ετιέν κάνει προσπάθεια για να αποκτήσει έναν άλλο Αφρικανό αμυντικό, τον Σεντρικ Χουντοντζί, διεθνή με το Μπενίν. Ανήκει στην Κλερμόν, είναι 27 ετών, κάνει καλό πρωτάθλημα και έχει παίξει στο παρελθόν σε MLS και Βουλγαρία.