Ολυμπιακός: «Πακέτο» δύο στόχων με Άρη και Αστέρα

Συνδυασμό ρυθμού βασικών ενόψει τελικού με ΠΑΟΚ και «ανοίγματος» του ρόστερ αναμένεται να έχει ο Ολυμπιακός στα ματς με Άρη και Αστέρα. 

Ολυμπιακός: «Πακέτο» δύο στόχων με Άρη και Αστέρα

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξανά σε δράση. Μετά το τετραήμερο ρεπό από τον Πέδρο Μαρτίνς ως «δώρο» πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου οι Πειραιώτες επιστρέφουν στη βάση τους και ετοιμάζονται για τον αγώνα της Τετάρτης (5/5-17.15) στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη για την 7η αγωνιστική των play off της Super League.

Το συγκεκριμένο ματς απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας αλλά και της προσεχούς Κυριακής (9/5-17.15) με τον Αστέρα στην Τρίπολη, θα είναι «διπλού σκοπού» για την πειραϊκή ομάδα που ήδη έχει κατακτήσει εδώ και καιρό τον τίτλο και προετοιμάζεται για το νταμπλ.

Θα δοθεί η ευκαιρία διατήρησης ρυθμού σε δύο απαιτητικά ματς κόντρα σε καλές ομάδες σε παίκτες που αποτελούν βασικές επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού, αλλά ταυτόχρονα και ξεκούρασης αρκετών. Ειδικής διαχείρισης. Επιπλέον, θα παίξουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής και θέλουν να δείξουν πράγματα για τη συνέχεια. Τόσο για να να αυξήσουν τις πιθανότητες συμμετοχής τους στον τελικό με τον ΠΑΟΚ όσο και για την επόμενη περίοδο. Για παράδειγμα ο Τιάγκο Σίλβα θα προσπαθήσει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα, ο Κένι Λαλά να ανεβάσει στροφές ή ο Ούγκο Κάιπερς να πείσει (όπως έκανε με τον Αστέρα στο Φάληρο) ότι αξίζει να μείνει στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο Μαρτίνς δεν βλέπει από την πλευρά του μόνο ως τεστ τα δύο προσεχή ματς (πριν από τη φιέστα με τον ΠΑΟΚ, το ντέρμπι στη Λεωφόρο και πάνω απ' όλα τον τελικό του Κυπέλλου), αλλά και για την ουσία. Για να συνεχίσει ο Ολυμπιακός με νίκες αυτή την πορεία του στο πρωτάθλημα, κυνηγώντας όποια ρεκόρ δεν έχει καταρρίψει ακόμη, αλλά και την αίσθηση προς όλους ότι δεν υποτιμά κανέναν και δεν χαρίζεται σε κανέναν...