Ο Άρης απάντησε για την εισήγηση του -6 λόγω Λάσκοφ: «Δεν έχει καμία ανάμειξη σε πλαστογραφία»

Η ΠΑΕ Άρης ήταν καθησυχαστική για την υπόθεση του Σκοπιανού ποδοσφαιριστή  Λάσκοφ και την εισήγηση της επιτροπής Δεοντολογίας για -6 βαθμούς

Ο Άρης απάντησε για την εισήγηση του -6  λόγω Λάσκοφ: «Δεν έχει καμία ανάμειξη σε πλαστογραφία»

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρουν πως η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, πρωτοδίκης Νίκη Ρεβύθη, πρότεινε αφαίρεση 6 βαθμών από τον Άρη, συν πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ για την υπόθεση Λάσκοφ.

Η ΠΑΕ Άρης πήρε θέση για το θέμα, σχολιάζοντας τα εξής: «Από την πρώτη στιγμή καταστήσαμε σαφές ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει καμία ανάμειξη σε υπόθεση πλαστογραφίας. Θα αποδειχτεί αυτό και από τα έγγραφα που θα προσκομίσουμε τόσο εμείς όσο και ο ποδοσφαιριστής Λάσκοφ. Η αλήθεια θα λάμψει σε λίγες μέρες».

Ο Άρης έχει κληθεί από την Επιτροπή να καταθέσει έως τις 10 Μαΐου αν και το πιθανότερο είναι ότι θα ζητήσει και θα πάρει εξτρά προθεσμία. Από την ΠΑΕ εξακολουθούν να μην ανησυχούν για τον θέμα, δηλώνουν πλήρη άγνοια και ότι δεν έχουν καμία απολύτως εμπλοκή στην υπόθεση, κάτι που ισχυρίζονται ότι θα αποδειχθεί και τις επόμενες μέρες».