Ολυμπιακός: «Το φυσάει και δεν κρυώνει» ο Πέπε

Συνεχίζει να είναι βασικός στην Φαμαλικάο ο Πέπε, με τον δανεικό από τον Ολυμπιακό μέσο να έχει μια απίστευτη εμπειρία στην πορτογαλική ομάδα. 

Ολυμπιακός: «Το φυσάει και δεν κρυώνει» ο Πέπε

Καλές εμφανίσεις πραγματοποιεί με την Φαμαλικάο ο Πέπε και είναι βέβαιο ότι στην προσεχή προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα περίοδο θα έχει ακόμη μία ευκαιρία για να πείσει ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ της ελληνικής ομάδας.

Ο Πορτογάλος μέσος είναι βασικό στέλεχος της Φαμαλικάο που προσπαθεί να εξασφαλίσει την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία, κάτι που θα μπορούσε να έχει κάνει το βράδυ της Δευτέρας (26/4) αν δεν είχε ένα σπάνιο συμβάν στην εντός έδρας αναμέτρησή της με την Τοντέλα.

H Φαμαλικάο μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με δύο γρήγορα γκολ δείχνοντας ότι θα «καθαρίσει» άνετα. Αλλά στις καθυστερήσεις τους πρώτου μέρους, στο δεύτερο και στο τρίτο λεπτό αυτών, δέχτηκε δύο γκολ και την ισοφάριση! Με το αποτέλεσμα να μην αλλάζει μέχρι το τέλος του αγώνα και την ομάδα του Πέπε να παραμένει στους μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, μόλις πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.

Στο συγκεκριμένο ματς αγωνίστηκαν εκτός από τον Πέπε τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και τώρα συνεχίζουν στην Φαμαλικάο. Ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, ο Ρούμπεν Βινάγκρε και ο Ζιλ Ντίας, με τους δύο τελευταίους να γίνονται αλλαγή κατά τη διάρκεια τους δεύτερου μέρους της αναμέτρησης.