Μετά το Γουλβς στο Ολυμπιακός-ΠΑΣ!

Ο Πάβελ Ρατσκόφσκι ήταν τέταρτος διαιτητής στον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Γουλβς και τώρα θα διευθύνει τη ρεβάνς των Πειραιωτών με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Μετά το Γουλβς στο Ολυμπιακός-ΠΑΣ!

Μπορεί να το δει κανείς και ως κακό σημάδι για τον Ολυμπιακό ενόψει του αυριανού (27/4-19.00) επαναληπτικού ημιτελικού με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ ο διεθνής Πολωνός Πάβελ Ρατσκόφσκι, τον οποίο ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρουν καλά.

Σε εκείνον άλλωστε ο προπονητής του Ολυμπιακού και οι συνεργάτες του πήγαιναν να διαμαρτυρηθούν στη ρεβάνς με την Γουλβς το περασμένο καλοκαίρι για το Europa League καθώς ο Ρατσκόφσκι ήταν τέταρτος διαιτητής σε εκείνη την αναμέτρηση, στην οποία ο συμπατριώτης του Μαρτσίνιακ τα είχε κάνει «μαντάρα». Εκτός από το πέναλτι του Αλέν, θυμίζουμε ότι υπήρχε στο πρώτο ημίχρονο η φάση με το γκολ του Καμαρά που ακυρώθηκε για οφσάιντ του Ελ Αραμπί από το VAR και τα δύο πέναλτι που ζήτησε η ελληνική ομάδα στην επανάληψη με τα μαρκαρίσματα του Μπολί στον Ελ Αραμπί και του Ντόχερτι στον Τσιμίκα.

Ο Ολυμπιακός είχε γνωρίσει πικρό αποκλεισμό και είχε χάσει την τεράστια ευκαιρία διάκρισης αφού θα πήγαινε απευθείας στην Γερμανία για να παίξει νοκ άουτ αγώνες στην τελική οκτάδα της διοργάνωσης. Ο Πολωνός ρέφερι (που στα τελευταία πέντε παιχνίδια του έχει φέρει τέσσερα «διπλά»!) θα βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την ημιτελική ρεβάνς του ελληνικού Κυπέλλου και άπαντες περιμένουν ότι θα έχει πολύ καλύτερη παρουσία από εκείνη του συμπατριώτη του στον αγώνα του «Μολινό».