Μολό: «Το ποστάρισμά μου δεν ήταν για τον Γκεστράνιους»

Σε νέο, διευκρινιστικό, ποστάρισμα στα social media προχώρησε ο Γιαν Μολό, όσον αφορά τον εκνευρισμό του μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Μολό: «Το ποστάρισμά μου δεν ήταν για τον Γκεστράνιους»

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως η "έκρηξή" του δεν είχε να κάνει με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Ματίας Γκεστράνιους. Τι είχε γράψει; "Θα αφήσω την οργή μου να μιλήσει, τέρμα οι μαλ#@$@ και οι δουλειές. Εγώ και εσύ, είμαι έτοιμος και εκνευρισμένος".

Τι έγραψε τώρα:

"Το ποστάρισμά μου δεν ήταν για τον διαιτητή. Έγινε ένα γεγονός, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και να αναζητήσουμε τον λόγο που δεν νικήσαμε κι όχι να ψάχνουμε δικαιολογία σε άλλους.

Ξέρουμε ποιοι είμαστε και ποτέ δεν θα βάλω το λάθος ενός άλλους ανθρώπου από πάνω. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να τελειώσουμε το επόμενο ματς προτού σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη.

Ο διαιτητής είναι άνθρωπος και μπορεί να κάνει λάθος. Όπως κι εμείς κάνουμε λάθη στο γήπεδο. Είμαι εκνευρισμένος γιατί αυτό το ματς ήταν τελικός για εμάς και θα μπούμε σε μεγάλους μπελάδες την επόμενη φορά και θα αρχίσουμε πάλι να παραπονιόμαστε. Όχι. Αρνούμαι να το διαλέξω αυτό.

Πάμε να πάρουμε το επόμενο γαμ@@@@@ παιχνίδι στο γήπεδο και ό,τι κι αν συμβεί, θα τρέξουμε περισσότερο, θα παλέψουμε περισσότερο, θα παίξουμε περισσότερο και θα σταματήσουμε να κρυβόμαστε αν θέλουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα. Ας βγάλουμε όλη την ενέργειά μας για να είμαστε υπερήφανοι για τους εαυτούς μας", έγραψε χαρακτηριστικά.

Μολό: "Το ποστάρισμα δεν ήταν για τον διαιτητή, να πάρουμε το επόμενο γαμ@@@@@ ματς"