«Σίλβα ή Μαρτίνς για την Αλ Χιλάλ»

Νέο δημοσίευμα από την Πορτογαλία θέλει τον Πέδρο Μαρτίνς να βρίσκεται στη λίστα της Αλ Χιλάλ, ενώ ο πρώτος της στόχος είναι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα.

«Σίλβα ή Μαρτίνς για την Αλ Χιλάλ»

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εξασφαλίσει το δεύτερο πρωτάθλημα του στον πάγκο του Ολυμπιακού και το όνομα του "παίζει" αρκετά στο εξωτερικό. Ο Πορτογάλος προπονητής είναι λογικό να έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα συλλόγων όχι μόνο της Σαουδικής Αραβίας.

Προς το παρόν, όμως, εκεί γίνεται ο μεγαλύτερος ντόρος με την Αλ Χιλάλ να είναι η ομάδα που τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα της. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ιστοσελίδα maisfutebol η Αλ Χιλάλ έχει ως βασικό της στόχο για τον πάγκο τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, τον Μάρκο Σίλβα.

Με τον Πορτογάλο κόουτς που πέρασε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Πειραιά η Αλ Χιλάλ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις μαζί του από τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά ακόμα οι δύο πλευρές δεν έχουν δώσει τα χέρια, διότι δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία.

Ο ενδοιασμός του Σίλβα έχει να κάνει με το γεγονός ότι θέλει να δουλέψει στην Ευρώπη. Γι' αυτό και η Αλ Χιλάλ έχει και εναλλακτικές στη λίστα της. Όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς συζητιέται πολύ στο εσωτερικό του συλλόγου. Είναι ένας προπονητής που τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση και θεωρούν ότι είναι μία καλή επιλογή για τον πάγκο τους.

Ο 50χρονος προπονητής έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν του Ολυμπιακού, ενώ έχει στο μυαλό του μόνο το Κύπελλο Ελλάδας. Είναι μεγάλος στόχος για τον Πορτογάλο προπονητή να πάρει ξανά το νταμπλ και να γίνει ο μοναδικός που το έχει πετύχει στην ιστορία του συλλόγου. Από την άλλη, όμως, είναι φανερό ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερο κι ας έχει συμβόλαιο έως το 2022.