Μόλις βγήκε ο Κούτρης έχασε η Φορτούνα

Ο Λεονάρντο Κούτρης ήταν και πάλι βασικός με την Φορτούνα Ντίσελντορφ και η αλλαγή του παίκτη που ανήκει στον Ολυμπιακό πλήγωσε την γερμανική ομάδα. 

Μόλις βγήκε ο Κούτρης έχασε η Φορτούνα

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Λεονάρντο Κούτρης αγωνίστηκε βασικός με την Φορτούνα Ντίσελντορφ για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στην Γερμανία. Ο διεθνής μπακ που ανήκει στον Ολυμπιακό και έχει συμβόλαιο δανεισμού στην Φορτούνα μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ήταν στο γήπεδο στον εκτός έδρας αγώνα με την Πάτερμπορν μέχρι το 66΄.

Τότε κι ενώ η ομάδα του πριν από δύο λεπτά είχε ανοίξει το σκορ, ο προπονητής του αποφάσισε να τον αντικαταστήσει (έκανε κι άλλη μία αλλαγή τακτικής, προφανώς για να κρατήσει τη νίκη). Τι συνέβη στην συνέχεια; Οι γηπεδούχοι μέσα σε δύο λεπτά πέτυχαν δύο τέρματα (στο 71΄και στο 73΄) και πήραν τη νίκη με 2-1.

Ένα αποτέλεσμα που πάει πίσω την Φορτούνα στην προσπάθειά της να πάρει το εισιτήριο της ανόδου στην Bundesliga. Διότι η ομάδα του Κούτρη μπορεί να είναι ένα βαθμό πίσω από το Αμβούργο και την τρίτη θέση (οδηγεί σε μπαράζ), αλλά έχει παιχνίδια παραπάνω από τις άλλες ομάδες και ο στόχος της δυσκολεύει.

Για τον Κούτρη που έχει βρει ξανά τον καλό εαυτό του, θα είναι ιδανικό για την καριέρα του να παίξει σε τοπ επίπεδο στην Γερμανία, ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός τον έχει πάντοτε στις σκέψεις του για το δικό του ρόστερ.

Το περίεργο είναι ότι ένας άλλος δανεικός παίκτης του Ολυμπιακού ήταν επίσης βασικός, η ομάδα του προηγήθηκε, αλλά τελικά έχασε επίσης με ανατροπή. Ο Παπέ Σισέ, στο Σεντ Ετιέν-Μπρεστ 1-2.