Τον Ολυμπιακό φοβούνται οι Τούρκοι για Μπελχαντά

Τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ των τουρκικών Μέσων για τον Γιουνές Μπελχαντά, το ενδιαφέρον των "μεγάλων" της Πόλης και τον Ολυμπιακό.

Τον Ολυμπιακό φοβούνται οι Τούρκοι για Μπελχαντά

Από τις 11 Μαρτίου ο Γιουνές Μπελχαντά έχει μείνει ελεύθερος, αφού τα… έσπασε με τη Γαλατασαράι. Ο ποδοσφαιριστής έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και η περίπτωση του μάλιστα εξετάζεται αρκετά σοβαρά. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν τον παίκτη και έχουν έρθει σε επαφή μαζί του.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ο άνθρωπος που παίζει πολύ κομβικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση και προσπαθεί να πείσει τον καλό του φίλο να πει το "ναι" στην πρόταση του Ολυμπιακού και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Ο Μπελχαντά, ωστόσο, ακόμα δεν έχει απαντήσει στους Πειραιώτες και είναι προφανές ότι δεν βιάζεται να το κάνει. Υπάρχει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή από συλλόγους της Γαλλίας και όχι μόνο. Και Τούρκοι έχουν στο ραντάρ τους τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό και ποντάρουν στο γεγονός ότι του αρέσει η ζωή στην Κωνσταντινούπολη.

Τα τουρκικά Μέσα κάνουν αναφορά στο ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον παίκτη, αλλά και στην εμπλοκή της Φενερμπαχτσέ. Πάντως στέκονται ιδιαίτερα στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Οι Τούρκοι θεωρούν ότι οι Πειραιώτες έχουν κάνει την πιο σοβαρή και μεγάλη πρόταση στον Γιουνές Μπελχαντά και θεωρούν ότι είναι ο πιο μεγάλος αντίπαλος για τις τουρκικές ομάδες. Όπως και να 'χει ο Ολυμπιακός έχει δουλέψει αρκετά αυτή την υπόθεση και έχει κάνει μία πολύ καλή πρόταση στον παίκτη, ο οποίος είναι ξεκάθαρο ότι δεν βιάζεται να πει το "ναι".