Το στοίχημα της Premier League για Μπενταλέμπ και ο Ολυμπιακός (vids)

Ο Ναμπίλ Μπενταλέμπ είναι στο κάδρο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος για να τον φέρει στην Ελλάδα καλείται να ξεπεράσει μεγάλα εμπόδια.

Το στοίχημα της Premier League για Μπενταλέμπ και ο Ολυμπιακός (vids)

Ο Ναμπίλ Μπενταλέμπ μπήκε στη λίστα του Ολυμπιακού και είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζεται αυτή την περίοδο. Παίκτης με τρομερή ποιότητα και φοβερά προσόντα που μπορεί να δώσει σε μία ομάδα το κάτι παραπάνω. Ένα δημιούργημα της Τότεναμ που ψάχνει την ηρεμία του μετά την περιπέτεια στο Γκελζενκίρχεν.

Η Σάλκε υποβιβάστηκε, το συμβόλαιο του Αλγερινού ολοκληρώνεται και φυσικά δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Και σε αυτό δεν παίζει ρόλο μόνο ο υποβιβασμός της ομάδας, αλλά και οι σχέσεις του με τη διοίκηση του συλλόγου. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός αποχωρεί από το γερμανικό κλαμπ και εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να βρει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του την ομάδα που θα του δώσει τη δυνατότητα να ευχαριστηθεί ξανά το ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα κλαμπ που έχει στη λίστα του το όνομα του σπουδαίου Αλγερινού μεσοεπιθετικού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν κάθε αξιόλογη περίπτωση και έχουν δείξει ότι ξέρουν να βρίσκουν… λαβράκια που μπορούν να τα πάρουν με χαμηλό κόστος. Ο Μπενταλέμπ είναι ένα τέτοιο, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνος του σε αυτή την κούρσα.

Η Μπέρνλι έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο και ασχολείται με την περίπτωση του Μπενταλέμπ. Το όνομα του φιγουράρει και στη λίστα της Ελλάς Βερόνα, αλλά εάν ο Ολυμπιακός πράγματι θελήσει να πάρει τον παίκτη τότε ο μεγάλος του αντίπαλος είναι η Μπέρνλι.

Και εδώ είναι το μεγάλο πρόβλημα που πρέπει να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός. Ο Μπενταλέμπ προέρχεται από την Ακαδημία της Τότεναμ, έχει παίξει μαζί της στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι ο Ποκετίνο τον έβγαλε από το κάδρο. Έπαιξε και με τη Νιούκαστλ και φυσικά η επιστροφή του στο πρωτάθλημα είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο. Θέλει να γυρίσει στην Αγγλία και να τελειώσει τη δουλειά που άφησε στη μέση.

Έτσι για τον Ολυμπιακό το έργο δεν είναι καθόλου εύκολο. Ο Ναμπίλ Μπενταλέμπ σαφώς και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία, φυσικά και είναι ένας παίκτης που αξίζει να ασχοληθεί κανείς ειδικά αν είναι ελεύθερος, αλλά είναι και ένα μεγάλο στοίχημα να τον πείσεις να πει "όχι" στην Premier League και να έρθει στην Ελλάδα.