Ολυμπιακός: Κορυφαίος με Παρί ο Παπέ Σισέ

Τον υψηλότερο βαθμό απ' όλους τους παίκτες της Σέντ Ετιέν στην ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν πήρε ο (δανεικός από τον Ολυμπιακό) Παπέ Σισέ. 

Ολυμπιακός: Κορυφαίος με Παρί ο Παπέ Σισέ

Συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις του στην Γαλλία ο Παπ Αμπού Σισέ με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν. Στο ματς της Κυριακής (18/4) στο Παρίσι με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Σενεγαλέζος αμυντικός (που παίζει δανεικός από τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι στη γαλλική ομάδα) είχε δύσκολο έργο απέναντι στον Εμπαπέ και τους άλλους άσους των πρωτευουσιάνων, αλλά έκανε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια.

Η ομάδα του Σισέ προηγήθηκε προς το τέλος του αγώνα (από ασίστ του Περουβιανού Τράουκο που ήταν υποψήφιος στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του αριστερού μπακ), αλλά η Παρί αντέδρασε, ανέτρεψε το σκορ και παρά την ισοφάριση των φιλοξενούμενων πήρε τη νίκη με 3-2 στις καθυστερήσεις.

Στην κριτική των γαλλικών μέσων ενημέρωσης για την απόδοση των παικτών στο συγκεκριμένο ματς ο Σισέ αναδείχτηκε κορυφαίος της Σεντ Ετιέν. Πήρε τη μεγαλύτερη βαθμολογία από κάθε άλλον συμπαίκτη του. Με σχόλιο ότι «για μεγάλο χρονικό διάστημα τα πήγε περίφημα απέναντι στην επιθετική πίεση της Παρί, δεν έκανε γενικά κανένα λάθος, ενώ ξεχώρισε ξανά για τα φυσικά προσόντα του». Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός συμπεριλήφθηκε και στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής με την Equipe να τον αποθεώνει.

Η Σεντ Ετιέν είναι πολύ δύσκολο να μπορέσει να κρατήσει τον παίκτη για τη νέα σεζόν, αλλά όσο παίζει καλά στο γαλλικό πρωτάθλημα ο Σενεγαλέζος μπορεί να προσελκύσει άλλες ομάδες της χώρας που να «χτυπήσουν την πόρτα» του Ολυμπιακού. Σε μια υπόθεση που θα έχει «ζουμί» το καλοκαίρι για ένα πολύ σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ελληνικής ομάδας.