Σενάριο για Σολδάνο και Νότιγχαμ Φόρεστ

Η Μπόκα Τζούνιορς δεν πρόκειται να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του Φράνκο Σολδάνο και στην Αγγλία είναι έντονη η φημολογία πως ο Ολυμπιακός θα τον παραχωρήσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σενάριο για Σολδάνο και Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο δανεισμός του Φράνκο Σολδάνο από τον Ολυμπιακό στη Μπόκα Τζούνιορς ολοκληρώνεται τον Ιούνιο κάτι που σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να επιστρέψει στον Ρέντη. Ο Αργεντινός ανήκει στους Πειραιώτες και είναι ένα θέμα τι θα γίνει με το συμβόλαιο του.

Ο 26χρονος επιθετικός δεσμεύεται με τους Πειραιώτες έως το καλοκαίρι του 2023 και το βέβαιο είναι ότι η Μπόκα δεν πρόκειται να χρήση της οψιόν αγοράς που έχει μπει στη συμφωνία της με τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης πέρσι το καλοκαίρι όταν πάλι είχε ολοκληρωθεί ο δανεισμός του είχε πιέσει με τον τρόπο του για να μην γυρίσει στην Ελλάδα.

Ξέρει ότι δύσκολα θα βρει χρόνο στον Ολυμπιακό και είναι αλήθεια ότι με τον Πέδρο Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Πάντως, ήδη αναπτύσσονται διάφορες σχετικά με το μέλλον του Σολδάνο.

Μία από αυτές θέλει τη Νότιγχαμ Φόρεστ να είναι ο πιθανός επόμενος προορισμός του Αργεντινού. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία ο Ολυμπιακός ενδέχεται να παραχωρήσει δανεικό τον 26χρονο επιθετικό, ενώ το σίγουρο είναι πως ο τεχνικός της Νότιγχαμ, ο Χιούτον θα ζητήσει την απόκτηση επιθετικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο Σολδάνο μοιάζει μία ιδανική λύση.