Κι άλλος... Ολυμπιακός σχολιάζει την Ρεάλ!

Μετά τον Κριστιάν Καρεμπέ έδωσε συνέντευξη στο Radio Marca ακόμη ένας παίκτης που έχει φορέσει τη φανέλα Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακού, ο Ζούλιο Σέζαρ. 

Κι άλλος... Ολυμπιακός σχολιάζει την Ρεάλ!

Πριν από τον επαναληπτικό της Ρεάλ Μαδρίτης με την Λίβερπουλ ο Κριστιάν Καρεμπέ είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Radio Marca και είχε μιλήσει για την ισπανική ομάδα, τον Ζινεντίν Ζιντάν, τον Καρίμ Μπενζεμά, αλλά και τη δουλειά του στον Ολυμπιακό με την πορεία των τίτλων.

Στον ίδιο ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε ακόμη ένας παίκτης που είχε αγωνιστεί και στην Ρεάλ Μαδρίτης και στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος Ζούλιο Σέζαρ που είχε φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα για μία διετία (2006-2008) με ισάριθμους τίτλους πρωταθλητή στην Ελλάδα, ενώ νωρίτερα είχε αγωνιστεί στη «βασίλισσα» σε δύο θητείες στις αρχές εκείνης της δεκαετίας, συνολικά σε 33 αγώνες κατακτώντας το Champions League του 2000 μαζί με τον Καρεμπέ. Στην Ισπανία είχε παίξει περισσότερο στην Βαγιαδολίδ και λιγότερο στην Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο 41χρονος σήμερα Σέζαρ αναφέρθηκε στους Βραζιλιάνους παίκτες της ισπανικής ομάδας, τονίζοντας ότι ο Κασεμίρο είναι ο κορυφαίος όλων και μπορεί να καθοδηγεί και να συμβουλεύει τους συμπαίκτες του, ο Έντερ Μιλιτάο μπορεί να γίνει παίκτης για δέκα χρόνια στην Ρεάλ, ενώ ο Βινίσιους έχει εντυπωσιακή εξέλιξη κάτι που μπορεί να γίνει και με τον άλλο συμπατριώτη του εξτρέμ, τον επίσης 20χρονο Ροντρίγκο.

Ο Ζούλιο Σέζαρ μετά τον Ολυμπιακό είχε παίξει στην Ρουμανία με την Ντιναμό Βουκουρεστίου και στην Πορτογαλία με την Μαρίτιμο, ενώ αργότερα πήγε στο Κάνσας και στο Τορόντο όπου έκλεισε την πολυετή καριέρα του σε ηλικία 35 ετών, το 2013.