Η επιμονή των Αράβων και οι κινήσεις του Μαρτίνς

Οι Άραβες επιμένουν να συντηρούν το θέμα με την Αλ Χιλάλ, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκάθαρα έχει στο μυαλό του τον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν.

Η επιμονή των Αράβων και οι κινήσεις του Μαρτίνς

Οι Άραβες συνεχίζουν να συντηρούν και σήμερα (16/4) το θέμα του Πέδρο Μαρτίνς και της Αλ Χιλάλ. Ο Πορτογάλος με όσα έχει πετύχει στον "ερυθρόλευκο" πάγκο έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Από πέρσι άλλωστε υπάρχουν προτάσεις για τον 50χρονο κόουτς, όμως, εκείνος δεν ασχολείται.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αυτή την περίοδο πραγματικά με το μοναδικό που ασχολείται είναι το πώς θα τελειώσει η σεζόν για τον Ολυμπιακό. Να διατηρήσει την ομάδα σε υψηλό επίπεδο στο πρωτάθλημα και παράλληλα να κατακτήσει και το Κύπελλο Ελλάδας. Αυτά βέβαια είναι αυτονόητο ότι συμβαίνουν στον Ρέντη.

Επιπλέον ο Πορτογάλος κόουτς καταστρώνει τα πλάνα του και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ασχολείται με τη νέα αγωνιστική περίοδο με θέματα μεταγραφών κι ακόμα και με το θέμα της προετοιμασίας. Δεν είναι τυχαίο ότι ο στενός του συνεργάτης, ο Αντόνιο Ενρίκες έκανε ταξίδι στο εξωτερικό για να δει προπονητικά κέντρα.

Ο τρόπος που κινείται δείχνει ότι είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του στον Ολυμπιακό. Πάντως για το τι έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς δεν είναι και δύσκολο να το αποκωδικοποιήσει κανείς. Ο ίδιος άλλωστε έχει ανοίξει τα χαρτιά του στις πρόσφατες συνεντεύξεις του. Είχε δηλώσει ότι θα τον ενδιέφερε η προοπτική της Αγγλίας κάτι που προφανώς δεν δίνει και πολλές πιθανότητες να αφήσει τον Ολυμπιακό για να πάει σε μία ομάδα όπως η Αλ Χιλάλ.