Ψάχνει γκολ μετά τον Ολυμπιακό ο Σουντανί

Βασικός αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία ο Χιλάλ Σουντανί, αλλά δεν έχει βρει ακόμη το πρώτο του γκολ μετά τον Ολυμπιακό.

Ψάχνει γκολ μετά τον Ολυμπιακό ο Σουντανί

Στην Αλ Φατέχ της Σαουδικής Αραβίας συνεχίζει την καριέρα του ο Χιλάλ Σουντανί, μετά την απόφαση να λυθεί η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό τον περασμένο χειμώνα. Ο έμπειρος Αλγερινός επιθετικός αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας του που βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας μετά την 25η αγωνιστική, αλλά ακόμη δεν έχει πανηγυρίσει το παρθενικό του γκολ στη νέα ομάδα του.

Ο Σουντανί έχει ήδη 11 συμμετοχές στην Αλ Φατέχ δίχως να έχει καταφέρει να σκοράρει, παρά το γεγονός ότι στα 9 από αυτά τα ματς ήταν στο αρχικό σχήμα από τον Βέλγο προπονητή της ομάδας Γιανίκ Φερερά. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, με 9 γκολ σε 31 συμμετοχές στην ελληνική ομάδα και με τους τραυματισμούς να μην του επιτρέπουν να κάνει περισσότερα, δείχνει πάντως ότι έχει ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα και να έχει σταθερό αγωνιστικό ρυθμό.

Πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι ο 35χρονος πλέον Γάλλος άσος Μπαφετιμπί Γκομίς, ο οποίος έχει σημειώσει 18 γκολ με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ, της ομάδας που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τη Σαμπάμπ και που σύμφωνα με το σημερινό (15/4) ρεπορτάζ της O Jogo στην Πορτογαλία ενδιαφέρεται για τον Πέδρο Μαρτίνς.