Δικαιώθηκε για τον Ένινγκ ο Άρης

Η FIFA δικαίωσε τον Άρη για την υπόθεση του Μίχαελ Ένινγκ, ο οποίος διεκδίκησε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης ολόκληρο το ποσό της αποζημίωσης του.

Δικαιώθηκε για τον Ένινγκ ο Άρης

Μετά τον αποκλεισμό του Άρη από την Κόλος Κοβαλίβκα η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ αποφάσισε να απομακρύνει από την τεχνική της ηγεσία τον Μίχαελ Ένινγκ. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να λυθεί η συνεργασία τους κοινή συναινέσει.

Εκείνη η συμφωνία τους περιλάμβανε και ένα ποσό ως αποζημίωση, το οποίο τελικά εισέπραξε ο Μίχαελ Ένινγκ από την ΠΑΕ Άρης. Στη συνέχεια, ωστόσο ο Γερμανός προπονητής κατέθεσε προσφυγή στη FIFA διεκδικώντας από την ομάδα της Θεσσαλονίκης όλα τα χρήματα που δικαιούταν.

Συγκεκριμένα ολόκληρο το ποσό ήταν 230.000 ευρώ κάτι που προέβλεπε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Ένινγκ έως τον Ιούνιο του 2022. Η υπόθεση πήγε στην αρμόδια επιτροπή της ομοσπονδίας και αφού μελέτησε όλα τα στοιχεία που είχε στη διάθεση της απέρριψε την προσφυγή του Γερμανού προπονητή. Με αυτόν τον τρόπο ο Άρης δικαιώθηκε στη δικαστική του διαμάχη με τον Μίχαελ Ένινγκ και το θέμα που δημιουργήθηκε είχε αίσιο τέλος για τους "κιτρινόμαυρους".