Υπερήφανοι για Ρέαμπτσιουκ στον Ολυμπιακό οι Μολδαβοί!

Ιδιαίτερα προβλήθηκε στην Μολδαβία ο 46ος τίτλος που κατέκτησε ο Ολυμπιακός λόγω της παρουσίας του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. 

Υπερήφανοι για Ρέαμπτσιουκ στον Ολυμπιακό οι Μολδαβοί!

Σημαντική είναι η φετινή σεζόν για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ καθώς στα μέσα της περιόδου έκανε τη μεγάλη μεταγραφή από την Πάσος Φερέιρα στον Ολυμπιακό, ενώ εκείνη την περίοδο αναδείχτηκε και παίκτης της χρονιάς στην Μολδαβία.

Λίγους μήνες αργότερα ο 23χρονος άσος πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του με τη μαθηματική κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στην Μολδαβία έχουν γίνει από τα ΜΜΕ μεγάλα αφιερώματα για το επίτευγμα του Ολυμπιακού επτά αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος, με αφορμή φυσικά την παρουσία του Ρέαμπτσιουκ. Και τονίζεται ότι συμπατριώτης τους παίκτης του Ολυμπιακού είχε συμμετοχή σε αυτή την επιτυχία, έχοντας προλάβει να κάνει στο δεύτερο μισό της σεζόν πολλά ματς με την ελληνική ομάδα, αλλά και να έχει συμμετοχή στην ευρωπαϊκή πορεία της με την πρόκριση επί της Αϊντχόφεν και τον αποκλεισμό με ψηλά το κεφάλι από την Άρσεναλ.

Κι όλα αυτά παρά το γεγονός ότι έως τώρα ο Ρέαμπτσιουκ δεν έχει στατιστική επιθετική εικόνα στον Ολυμπιακό με κάποιο γκολ ή ασίστ, ενώ στην προηγούμενη ομάδα του στο πρώτο μισό της περιόδου είχε πετύχει δύο τέρματα και είχε «σερβίρει» άλλο ένα.