Ολυμπιακός: Επίσκεψη Μαρινάκη στα αποδυτήρια - «Πάρτε το νταμπλ»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε τα αποδυτήρια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό και, αφού μοίρασε συγχαρητήρια, ζήτησε το νταμπλ!

Ολυμπιακός: Επίσκεψη Μαρινάκη στα αποδυτήρια - «Πάρτε το νταμπλ»

Οι 22 βαθμοί διαφορά που έχει ο Ολυμπιακός από τον δεύτερο της βαθμολογίας και το γεγονός ότι εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο επτά αγωνιστικές πριν από το φινάλε δίνουν την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα πολύ άνετο πρωτάθλημα. Στην πραγματικότητα, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Οι Πειραιώτες το έκαναν να φαίνεται εύκολο με τη δική τους απόδοση, την ποιότητά τους και τη δουλειά που έκαναν. Η σεζόν που ολοκληρώνεται ήταν ίσως η πιο δύσκολη, διότι οι ποδοσφαιριστές λόγω της πανδημίας δεν έχουν κάνει προετοιμασία το καλοκαίρι, δεν ξεκουράστηκαν και υποχρεώθηκαν να παίζουν το ένα παιχνίδι μετά το άλλο σε δύσκολες και απαιτητικές διοργανώσεις. Ο Ολυμπιακός παρ’ όλα αυτά κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις δοκιμασίες και να φτάσει στην κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος.

Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά την κατάκτηση του τίτλου. Το χάρηκαν με την ψυχή τους, αλλά ορισμένοι είχαν την ψυχραιμία να σκεφτούν ότι υπάρχει το Κύπελλο. Στις 28 Απριλίου είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς του 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα και εάν ο Ολυμπιακός προκριθεί στις 22 Μαΐου θα παίξει τον τελικό. Σε περισσότερο από έναν μήνα δηλαδή από τώρα η ομάδα του Πειραιά είναι πιθανό να δώσει ένα ματς που θα κρίνει τον τίτλο. Αυτό απαιτεί και την ανάλογη αγωνιστική ετοιμότητα και το διάστημα που ακολουθεί είναι ίσως το πιο δύσκολο.

Στον στόχο του Κυπέλλου στάθηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός επισκέφθηκε στα αποδυτήρια τους ποδοσφαιριστές και τους μίλησε για τον στόχο που πέτυχαν αλλά και για τα ματς που έχουν μπροστά τους. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας είπε αρχικά: «Συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη και το πρωτάθλημα. Είμαστε η καλύτερη ομάδα» είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, που το θεωρεί πολύ σημαντικό στόχο. «Έχουμε κάνει μια πολύ καλή χρονιά μέχρι τώρα, μπράβο σε όλους. Αλλά δεν τελειώσαμε. Έχουμε μπροστά μας και το Κύπελλο» τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό.