Ολυμπιακός: Πρωταγωνιστούν Χολέμπας, Μασούρας στα play off!

Ο Γιώργος Μασούρας είναι δεύτερος σκόρερ στα play off της Superleague ενώ ο Χοσέ Χολέμπας είναι πρώτος σε ασίστ για τον Ολυμπιακό και γενικώς! 

Ολυμπιακός: Πρωταγωνιστούν Χολέμπας, Μασούρας στα play off!

Μπορεί ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί να είναι μακράν ο κορυφαίος σκόρερ του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν με τα 20 γκολ στη Super League ή ο Αχμέντ Χασάν να σκόραρε τα δύο τέρματα της πειραϊκής ομάδας στη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-1 στο χθεσινό (11/4) ντέρμπι. Μπορεί, επίσης, ο Κώστας Φορτούνης να παραμένει με διαφορά ο πρώτος σε ασίστ ποδοσφαιριστής για τον Ολυμπιακό και γενικότερα στη Super League από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Όμως στην εξτρά διαδικασία των play off και σε αυτές τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, άλλοι είναι οι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στις σχετικές στατιστικές κατηγορίες.

Ο Γιώργος Μασούρας έχει πετύχει τρία γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στα play off παρόλο που δεν μπόρεσε να σκοράρει εναντίον του Παναθηναϊκού. Με τον διεθνή εξτρέμ να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, πίσω από τον Φεντερίκο Μακέντα του Παναθηναϊκού, καθώς ο Ιταλός εξτρέμ έφτασε τα 4 τέρματα με το εύστοχο πέναλτι που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του απέναντι στον Ολυμπιακό. Έστω κι αν δεν υπήρξε θετική συνέχεια για τους «πράσινους».

Στην κατηγορία των ασίστ προηγείται ο Χοσέ Χολέμπας! Με την μπαλιά του στον Χασάν για το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού, ο πολύπειρος μπακ έφτασε στις τρεις πάσες για γκολ στα play off, καθώς είχε σερβίρει τα δύο από τα πέντε γκολ της ομάδας του στο θρίαμβο επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Χολέμπας είναι πρώτος γενικά στην πρόσθετη διαδικασία του πρωταθλήματος, με τον Χουάνκαρ του Παναθηναϊκού και τον Ντέλετιτς της Λαμίας (πριν από το ματς με τον ΠΑΣ) να έχουν από δύο.

Πολύτιμοι ποδοσφαιριστές γενικότερα οι Μασούρας και Χολέμπας στη φετινή ξέφρενη κούρσα του Ολυμπιακού προς τον 46ο τίτλο πρωταθλητή στην ιστορία του, αλλά και με πολλές δυνάμεις και διάθεση στην τελική ευθεία της Super League.