Λουτσέσκου: «Γιατί να μην γυρίσω στην Ελλάδα;»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ ξεκαθάρισε ότι μέχρι το καλοκαίρι δεν θα αναλάβει κάποια ομάδα.

Λουτσέσκου: «Γιατί να μην γυρίσω στην Ελλάδα;»

Είναι πολλά τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου και ένα από αυτά τον θέλει να διαπραγματεύεται με την Αλ Αΐν για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Ο Ρουμάνος προπονητής, ωστόσο με δηλώσεις του διέψευσε πως υπάρχει θέμα διαπραγματεύσεων με τον σύλλογο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Γι' ακόμα μία φορά δήλωσε ότι μέχρι το καλοκαίρι δεν σκοπεύει να προπονήσει καμία ομάδα, ενώ από την άλλη άναψε φωτιές τονίζοντας ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ελλάδα.

«Δεν θα προπονήσω κάποια ομάδα μέχρι το καλοκαίρι. Είμαι μεγάλος, έχω περάσει πολλές εμπειρίες, είχα μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, οπότε δε νομίζω ότι δεν έχω ευκαιρίες», είπε ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ελλάδα επισήμανε: «Γιατί να μην επιστρέψω στην Ελλάδα ή τη Σαουδική Αραβία; Υπάρχουν μέρη όπου ζήσαμε απίστευτες στιγμές. Ήταν μια τέτοια κατάσταση στην Ελλάδα. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα, ήμασταν αήττητοι, ρεκόρ για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αναφέρθηκε ακόμα και στους λόγους που τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου. «Έφτασα σε ένα σημείο όπου υπήρχε μια απόκλιση απόψεων μεταξύ του ιδιοκτήτη και του προπονητή. Αντί να συνεχίσω έτσι και να μπω σε μια τεταμένη κατάσταση, προτίμησα να φύγω... Είναι πολύ δύσκολο για εμένα να εισέλθω σε λεπτομέρειες. Δεν είναι καθόλου εύκολο».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας