Σε τι ποντάρει η Μπεσίκτας για Μπελχαντά και το δυναμικό μπάσιμο του Ολυμπιακού

Οι Τούρκοι αισιοδοξούν ότι ο Γιουνές Μπελχαντά θα πει το "ναι" στη Μπεσίκτας, αλλά ο Ολυμπιακός έχει μπει πολύ δυνατά στην υπόθεση.

Σε τι ποντάρει η Μπεσίκτας για Μπελχαντά και το δυναμικό μπάσιμο του Ολυμπιακού

Ο Γιουνές Μπελχαντά όχι απλά έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, αλλά είναι ένας ποδοσφαιριστής που αποδεδειγμένα απασχολεί τους Πειραιώτες. Ο Μαροκινός άσος αρέσει στους πρωταθλητές Ελλάδας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει ήδη η κρούση προς την πλευρά του.

Τα πράγματα είναι συγκεκριμένα για την υπόθεση με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να έχει μιλήσει με τον συμπατριώτη του και μάλιστα εκείνος να μην εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Από την άλλη στην Τουρκία επιμένουν ότι για τον Μπελχαντά υπάρχει πολύ σοβαρό ενδιαφέρον από τη Μπεσίκτας. Αν και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο παίκτης έχει πει "όχι" στους "μαύρους αετούς" οι Τούρκοι επιμένουν να συντηρούν το θέμα και μάλιστα να θεωρούν ότι υπάρχουν αρκετές ελπίδες για να πει τελικά το "ναι".

Τα ρεπορτάζ από την Τουρκία στηρίζονται στο γεγονός ότι ο Μπελχαντά έχει δηλώσει πολλές φορές πως του αρέσει πολύ η ζωή στην Κωνσταντινούπολη. Ο παίκτης έχει σπίτι στην Πόλη και τα παιδιά του πηγαίνουν σε σχολείο εκεί. Θεωρούν ότι θα κοιτάξει να μην χαλάσει την οικογενειακή του σταθερότητα και τελικά θα πει το "ναι" στη Μπεσίκτας.

Βέβαια ο Ελ Αραμπί φέρεται να τον έχει ενημερώσει για όλες τις λεπτομέρειες διαμονής στην Αθήνα και ο παίκτης έχει πάρει μία διορία προκειμένου να αποφασίσει. Οι Τούρκοι μπορεί να ποντάρουν στο γεγονός πως ο Μπελχαντά έχει προσαρμοστεί στην Πόλη, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει παρατήσει το θέμα και μάλιστα το έχει προχωρήσει πάρα πολύ.