Προσφυγή του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για Φιλιππούση

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσέφυγε στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για την απόφαση να διοριστεί στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ, ο Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Προσφυγή του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για Φιλιππούση

Στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ προσέφυγε ο Ολυμπιακός με αφορμή την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας να προσλάβει στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα, τον Ιάκωβο Φιλιππούση.

Σύμφωνα με την προσφυγή των Πειραιωτών τον επόμενο εκτελεστικό γραμματέα μπορεί να τον προτείνει μόνο ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Στην προκειμένη περίπτωση ο Θοδωρής Ζαγοράκης απείχε από τη διαδικασία με αποτέλεσμα ο αναπληρωτής πρόεδρος, Παναγιώτης Δημητρίου να προτείνει τον Ιάκωβο Φιλιππούση.

Με την πρόταση του Παναγιώτη Δημητρίου συμφώνησαν άλλοι έντεκα σύμβουλοι κι έτσι ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ ανέλαβε τη θέση του εκτελεστικού γραμματέα. Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής που συζητήθηκε το θέμα ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης που είναι και μέλος της ΕΕ είχε κάνει λόγο για πραξικόπημα

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού και πρόεδρος της Super League, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, αλλά και ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος είχαν αποχωρήσει από τη διαδικασία. Οι Μάκης Γκαγκάτσης και Αλέξης Αλεξίου που εκπροσωπούσαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ψήφισαν λευκό.