Γιδόπουλος: «ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν την ψυχολογία του ηττημένου»

Ο Στράτος Γιδόπουλος μίλησε για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη και την πορεία τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Γιδόπουλος: «ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν την ψυχολογία του ηττημένου»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στράτος Γιδόπουλος. Σχολίασε τα όσα ακούγονται γύρω από την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ και το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και την αγωνιστική κατάσταση που παρουσιάζουν οι «κιτρινόμαυροι» και ο ΠΑΟΚ. Ο ίδιος δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την εικόνα που παρουσιάζει ο φετινός Άρης.

Αρχικά ανέφερε για την ΑΕΚ: «Αυτόν τον καιρό για την ΑΕΚ θα ακούσεις εκτός από τον Λουτσέσκου, μέχρι και τον Ρονάλντο. Σε περίπτωση που τον κλείσει θα του δώσω και συγχαρητήρια γιατί μέχρι τώρα αυτά είναι όλα σενάρια. Στη Football League, βλέπουμε να ανακατεύονται οι ίδιοι προπονητές και αυτό φαίνεται ότι βολεύει όλες τις ομάδες και το σύστημα. Δεν ανοίγουμε τα μάτια μας να δούμε κάτι καινούργιο, όπως έκανε ο ΠΑΣ με τον Γιαννίκη. Οι παίκτες της ΑΕΚ μετά τα 5 γκολ με τον Ολυμπιακό έδειξαν χαρακτήρα και όπως και ο ΠΑΟΚ έχουν την ψυχολογία του ηττημένου».

Για τον ΠΑΟΚ επισήμανε: «Θα πρέπει να ξέρω πως να ντοπάρω ψυχολογικά τους παίκτες και θα πρέπει οι ομάδες να ποντάρουν σε αυτόν τον τομέα, γιατί είναι 60% ψυχολογία και τα υπόλοιπα ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν είναι μία ομάδα που έχει δεθεί, ενώ στην Κ19 είχε κάνει καλή δουλειά. Μήπως τώρα δεν έχει τις αρμοδιότητες για να κάνει αυτό που θέλει;»

Ενώ για τον Άρη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα και μπράβο στον Μάντζιο που έχει φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα και ανταγωνιστική που δεν τα παρατάει ποτέ μέσα στο γήπεδο».