Αυστηρές συστάσεις Ροσέτι με αφορμή το αυτόγραφο του Χάαλαντ σε βοηθό διαιτητή!

Η UEFA ενημέρωσε τους διαιτητές ότι είναι απαράδεκτο και αναξιοπρεπές να ζητάνε αυτόγραφα από παίκτες, με αφορμή το περιστατικό, μετά το τέλος της προημιτελικής συνάντησης στο Champions League, μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Ντόρτμουντ (2-1).

Αυστηρές συστάσεις Ροσέτι με αφορμή το αυτόγραφο του Χάαλαντ σε βοηθό διαιτητή!

Ενας από τους βοηθούς του Ρουμάνου διαιτητή, Οβιντίου Χατεγκάν, ο Οκτάβιαν Σοβρέ, ζήτησε αυτόγραφο από τον Έρλινγκ Χάαλαντ, προκειμένου να τεθεί προς πώληση σε μια δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό, με σκοπό να βοηθήσει άτομα που πάσχουν από αυτισμό, όπως εξήγησε η Σιμόνα Ζλίμπουτ, επικεφαλής του κέντρου SOS Autism Bihor.

Η κόρης της, Ζλίμπουτ, είναι αυτιστική και η μητέρα της εξήγησε ότι το κέντρο, στο οποίο έδωσε ο Σοβρέ την κόκκινη και κίτρινη κάρτα που υπέγραψε ο 20χρονος Νορβηγός διεθνής επιθετικός της Ντόρτμουντ, εξαρτάται από τις δωρεές.

Ο Ιταλός πρώην διαιτητής, και επικεφαλής των διαιτητών στην UEFA, Ρομπέρτο Ροσέτι, απευθύνθηκε στους διαιτητές λέγοντας ότι εάν θέλουν να γίνουν σεβαστοί, δεν πρέπει να ζητάνε από τους παίκτες αυτόγραφα.

«Είναι απαράδεκτο, είναι θέμα αξιοπρέπειας και μην ξεχνάτε τον αριθμό των τηλεοπτικών καμερών στους ευρωπαϊκούς αγώνες», είπε ο Ροσέτι, όπως αποκάλυψε το κανάλι Sky Sports.

πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας