«Στάζουν μέλι» για Μπακασέτα στην Τουρκία

Τη μεγάλη συνεισφορά του Τάσου Μπακασέτα στην πορεία της Τραμπζονσπόρ τονίζουν δημοσιεύματα στην Τουρκία. Τι έχει καταφέρει ο διεθνής άσος με τα γκολ του. 

«Στάζουν μέλι» για Μπακασέτα στην Τουρκία

Συνεχίζονται τα θετικά σχόλια στα τουρκικά ΜΜΕ για την παρουσία του Τάσου Μπακασέτα στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ, στην οποία μετακινήθηκε τον περασμένο χειμώνα με μεταγραφή από την Αλάνιασπορ.

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας έχει καταφέρει στο διάστημα της παρουσίας του στην Τραπεζούντα να σκοράρει 6 φορές, ενώ συνολικά η ομάδα του έχει πετύχει στο δεύτερο μισό της σεζόν της 15 τέρματα!

«Ο Μπακασέτας βρίσκει δίχτυα περισσότερο κι από τους επιθετικούς της Τραμπζονσπόρ και με τα γκολ του έχει προσφέρει τους 13 από τους 24 βαθμούς που έχει κατακτήσει η ομάδα του στο δεύτερο μισό της φετινής περιόδου», αναφέρουν ρεπορτάζ στην Τουρκία κάνοντας λόγο για μία άκρως επιτυχημένη μεταγραφική κίνηση.

Η ομάδα του 28χρονου άσου (που παίζει στην Τουρκία από το καλοκαίρι του 2019 μετά τη μεταγραφή του από την ΑΕΚ και έχει συμβόλαιο πλέον έως το 2024), βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας έχοντας ήδη εξασφαλισμένο ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.