Δεν ξεχνούν τον Ολυμπιακό στην Άρσεναλ

Η Άρσεναλ υποδέχεται απόψε (8/4-22.00) την Σλάβια Πράγας για τα προημιτελικά του Europa League με το μυαλό της στην ήττα-πρόκριση με τον Ολυμπιακό! 

Δεν ξεχνούν τον Ολυμπιακό στην Άρσεναλ

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League θα επιχειρήσει απόψε (8/4-22.00) η Άρσεναλ, η οποία υποδέχεται στο Emirates την Σλάβια Πράγας. Και όλα τα ρεπορτάζ στην Αγγλία, όπως και αναφορές από τον Μικέλ Αρτέτα και άλλα στελέχη της λονδρέζικης ομάδας, έχουν να κάνουν με τον Ολυμπιακό!

Στην Άρσεναλ, με το κλίμα πάλι σε αρνητική τάση έπειτα από τη βαριά ήττα στην Premier League από την Λίβερπουλ, εμφανίζονται πάρα πολύ προσεκτικοί και έτοιμοι για νίκη-αντίδραση στη σημερινή αναμέτρηση με την επικίνδυνη και ποιοτική ομάδα της Τσεχίας.

Ξεκάθαρος στόχος είναι να μην επαναληφθεί η εικόνα του επαναληπτικού με τον Ολυμπιακό, όταν η Άρσεναλ γνώρισε την ήττα με το γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ησύχασε οριστικά για την εξασφάλιση της πρόκρισης (παρά το υπέρ της 3-1 του πρώτου αγώνα) μόνο όταν αποβλήθηκε ο Ουσεϊνού Μπα στα τελευταία λεπτά.

Στην Αγγλία γράφουν συνεχώς ότι θα φανεί αν η Άρσεναλ πήρε το μάθημά της από εκείνη την ήττα, κάνουν λόγο για την απόδοση που είχαν συγκεκριμένοι παίκτες, περιμένουν περισσότερα από αστέρια του club και έμπειρους ποδοσφαιριστές, όπως και καλύτερη διαχείριση από τον Ισπανό τεχνικό.

Για τον Ολυμπιακό θα είναι προτιμότερο να δει την Άρσεναλ να κερδίζει και να προκρίνεται όχι μόνο για λόγους εντυπώσεων, αλλά και ουσίας. Αφού θετικό αποτέλεσμα της τσεχικής ομάδας μπορεί να παίξει ρόλο στην κατάταξή της σε σχέση με τον Ολυμπιακό και σε καλύτερες κληρώσεις στα επόμενα προκριματικά του Champions League.