Χένρι Ονιεκούρου: Το δράμα για πρώην στόχο του Ολυμπιακού

Ο Χένρι Ονιεκούρου που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι έχασε τη μητέρα του και έφυγε από την προπόνηση της Γαλατά εσπευσμένα για τη Νιγηρία. 

Χένρι Ονιεκούρου: Το δράμα για πρώην στόχο του Ολυμπιακού

Ο Χένρι Ονιεκούρου είχε απασχολήσει το περασμένο καλοκαίρι τον Ολυμπιακό που είχε τον Νιγηριανό επιθετικό στη λίστα του για τη μεταγραφή εξτρέμ, επιχειρώντας τον δανεισμό του από την Μονακό.

Ο 23χρονος άσος τελικά έμεινε ως δανεικός στην Τουρκία και στην Γαλατά έως το τέλος της φετινής σεζόν και σήμερα (8/4), λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης της ομάδας του, έμαθε ότι η μητέρα του έφυγε από τη ζωή.

Αμέσως η διοίκηση της τουρκικής ομάδας έδωσε ειδική άδεια στον συμπαίκτη του Ομάρ Ελαμπντελαουί προκειμένου να αναχωρήσει για την πατρίδα του και να παραστεί στην κηδεία της μητέρας του, ενώ φυσικά δεν θα αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι της Γαλατά για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Ονιεκούρου έχει αγωνιστεί φέτος σε 16 αγώνες της Γαλατά, με 5 γκολ και 3 ασίστ και δεν αποκλείεται το όνομά του να μπει ξανά σε λίστα ενδιαφέροντος για τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν, αφού ο παίκτης θα πρέπει να κάνει νέα συμφωνία με την Μονακό με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2024. Η Γαλατά έχει οψιόν αγοράς του, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα την ενεργοποιήσει...