Και η Equipe για Μαρτίνς και Νις

Ρεπορτάζ της Equipe επανέφερε το θέμα της Νις και του Πέδρο Μαρτίνς. Τι ισχύει με τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού.

Και η Equipe για Μαρτίνς και Νις

Πριν μία εβδομάδα η A Bola φιλοξένησε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στη λίστα της Νις για την τεχνική της ηγεσία. Το θέμα επανέφερε η εφημερίδα Equipe που επίσης γράφει ότι ο Πορτογάλος προπονητής βρίσκεται στα υπόψη της γαλλικής ομάδας.

Σύμφωνα με τους Γάλλους το προφίλ που έχουν φτιάξει οι Πορτογάλοι προπονητές είναι κάτι που ικανοποιεί τη διοίκηση του συλλόγου. Ακόμη στη λίστα είναι ο Πέτερ Μποζ και ο προπονητής της Λιλ, ο Κριστόφ Γκαλιτέ.

Το γεγονός ότι η Equipe επανέφερε το θέμα με τον Πέδρο Μαρτίνς έδωσε την ευκαιρία και στους Πορτογάλους να το αναπαράγουν και να γίνεται εκτενέστατη αναφορά στο ενδιαφέρον της Νις για τον προπονητή του Ολυμπιακού. Πάντως και η Equipe αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται στη λίστα και δεν μοιάζει να είναι το φαβορί.

Κατά τα άλλα δεν προκύπτει ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό. Ο Πέδρο Μαρτίνς εκτός από το ότι κοιτάζει το φινάλε της σεζόν παράλληλα έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ασχολείται με όλες τις λεπτομέρειες ο Πορτογάλος προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια με την έναρξη της προετοιμασίας.

Να θυμίσουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό πέρσι τέτοια εποχή. Στη συμφωνία που έκαναν οι δύο πλευρές είχαν βάλει και μία ρήτρα την οποία θα κληθεί να πληρώσει όποιος θέλει να πάρει τον Πορτογάλο. Η ρήτρα αυτή είναι ύψους 4 εκατ. ευρώ.