Ο Φορτούνης τα βάζει γενικώς και ο Χασάν στο τέλος!

Πέντε γκολ έχει σημειώσει στον ΠΑΣ Γιάννενα ο Κώστας Φορτούνης και είναι έτοιμος να ηγηθεί δημιουργικά για τον Ολυμπιακό είτε από την αρχή είτε ως αλλαγή. Τα γκολ του Αχμέντ Χασάν στο φινάλε και ο Γιώργος Μασούρας που έχει σκοράρει στους «Ζωσιμάδες». 

Ο Φορτούνης τα βάζει γενικώς και ο Χασάν στο τέλος!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πέτυχε το φετινό γκολ του Ολυμπιακού στον αγώνα του πρωταθλήματος στα Γιάννενα, ενώ δίχτυα είχε βρει στις καθυστερήσεις και ο Αχμέντ Χασάν, αλλά εκείνη η ιστορία με τις γραμμές του VAR και την εξήγηση μιας πολύ δύσκολης φάση είχαν στερήσει από τον Αιγύπτιο ένα ακόμη «χρυσό» τέρμα στο φινάλε, από τα πολλά που έχει στην «ερυθρόλευκη» θητεία του. Ο Χασάν πήρε, βέβαια, την «εκδίκησή» του στο ματς του Φαλήρου, με το γκολ μετά το 90΄να δίνει την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Οι δύο στράικερ του Ολυμπιακού είναι οι παίκτες από το τωρινό ρόστερ που έχουν σκοράρει κόντρα στον ΠΑΣ, αλλά φυσικά απέχουν πολύ από τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος έχει βάλει πέντε τέρματα στον σημερινό αντίπαλο, σε όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στην πειραϊκή ομάδα.

Ο Φορτούνης έχει σκοράρει δύο φορές στο γήπεδο που θα αγωνιστεί και σήμερα, σε ένα όμως παιχνίδι. Στη νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 την περίοδο 2015-16. Τα υπόλοιπα τρία γκολ του είναι στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο 2-2 της πρώτης του σεζόν, στο 3-1 της περιόδου Σίλβα (2015-16) και πρόπερσι με τον Μαρτίνς, στην ευρεία νίκη του Ολυμπιακού με 5-1.

Γκολ στους «Ζωσιμάδες» πριν από 4 χρόνια έχει πετύχει και ο Γιώργος Μασούρας, ως παίκτης του Πανιωνίου. Είχε ανοίξει το σκορ για την πρώην ομάδα του με τον ΠΑΣ να ισοφαρίζει για το τελικό 1-1. Ο φορμαρισμένος επιθετικός θα έχει τώρα την ευκαιρία να σημειώσει το πρώτο του τέρμα απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων με τη φανέλα του Ολυμπιακού.