Ο Ντρέγκερ και οι ευκαιρίες του στον Ολυμπιακό

Για τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ το «βάρος» είναι μεγάλο για να δείξει πράγματα στον Ολυμπιακό και ο χρόνος δυσανάλογα μικρός. Με την ΑΕΚ ως αριστερός μπακ δεν τα κατάφερε. 

Ο Ντρέγκερ και οι ευκαιρίες του στον Ολυμπιακό

Ένας παίκτης που σαφώς έχει μείνει πίσω στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς είναι ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ. Ο διεθνής Τυνήσιος πήρε ευκαιρίες στο ξεκίνημα της σεζόν, είχε κάποιες καλές εμφανίσεις και κάποιες μέτριες, αλλά μετά το κακό παιχνίδι του με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο Φάληρο για το πρωτάθλημα τέθηκε ουσιαστικά εκτός πλάνων. Με τις περισσότερες φορές να είναι εκτός αποστολής και να παίρνει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Αυτό το χρόνο ο Ντρέγκερ οφείλει να τον αξιοποιήσει για να καταφέρει να επιστρέψει σε πρώτο πλάνο και να μπορέσει να γίνει... Ντρεγερόπουλος στις συνειδήσεις του κόσμου του Ολυμπιακού και των υπευθύνων της ομάδας, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει λίγες μέρες πριν από την κακή παρουσία του και τον παραγκωνισμό του.

Δεν είναι εύκολο, καθώς το «βάρος» για τον παίκτη είναι μεγάλο. Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε απόκτηση παίκτη στη θέση του (Κένι Λαλά), ενώ ο Μαρτίνς σε πολλά ματς είχε ως πρώτη επιλογή τον Θανάση Ανδρούτσο, βρίσκοντας λύση εκ των έσω του ρόστερ για να καλύψει την κατάσταση.

Ο Ντρέγκερ χρησιμοποιήθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ως αλλαγή στο αριστερό άκρο της άμυνας, με το παιχνίδι να είναι ήδη τελειωμένο για την ομάδα του και τον ίδιο - έστω και για λίγα λεπτά - να έπρεπε να δείξει πράγματα. Διάθεση και καλή απόδοση. Δεν το έκανε, ενώ γι΄αυτό που θα τον θυμόμαστε σε αυτό το ματς είναι ότι έμεινε πίσω στη φάση του γκολ της ΑΕΚ στο 90΄και κάλυψε με κακή τακτική τοποθέτηση τη φάση των γηπεδούχων.

Πρόκειται για έναν παίκτη τον οποίο είχαν πιστέψει στον Ολυμπιακό, με τις παρουσίες του στην εθνική Τυνησίας, αλλά και στην Bundesliga. Μέχρι στιγμής δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες. Μπορεί να μην ευθύνεται απολύτως ο ίδιος, αλλά η ουσία είναι αυτή. Και όπως είναι τώρα τα πράγματα, δεν είναι εύκολο να αντιστρέψει το κλίμα...