Έδωσε νίκη στην Φορτούνα ο Λεονάρντο Κούτρης!

Ο δανεικός από τον Ολυμπιακό Λεονάρντο Κούτρης ήταν καθοριστικός στην εκτός έδρας νίκη της Φορτούνα Ντίσελντορφ επί της Ντάρμσταντ. 

Έδωσε νίκη στην Φορτούνα ο Λεονάρντο Κούτρης!

Ο Λεονάρντο Κούτρης είναι εδώ και καιρό απολύτως καλά και έχει κερδίσει θέση βασικού στα τελευταία πέντε ματς της Φορτούνα Ντίσελντορφ, στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο δανεικός από τον Ολυμπιακό αριστερός μπακ αγωνίστηκε για 90 λεπτά στην αναμέτρηση της Φορτούνα με την Ντάρμσταντ και βοήθησε αποφασιστικά την ομάδα του για την εκτός έδρας νίκη με 2-1.

Το δεύτερο και νικητήριο γκολ της Φορτούνα πέτυχε στο 62΄ο Κονάτσκι από ασίστ του Έλληνα άσου, η οποία ήταν η δεύτερή του στο φετινό πρωτάθλημα. Με αυτή τη νίκη η Φορτούνα παρέμεινε ψηλά στη βαθμολογία αλλά απέχει ακόμη αρκετά από τις προνομιούχες θέσεις της ανόδου.

Για τον Κούτρη αυτό που μετράει είναι να συνεχίσει να αποκτά αγωνιστικό ρυθμό και να φτάσει ξανά σε υψηλό επίπεδο σταθερής απόδοσης μετά τη μεγάλη περιπέτεια που είχε με το σοβαρό τραυματισμό του και την πολύμηνη αποχή του από τη δράση.