Έντονη φημολογία για τον Μπελχαντά που έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατασαράι (vid)

Ο Γιουνές Μπελχαντά έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατασαράι και αμέσως αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος από τον Ολυμπιακό.

Έντονη φημολογία για τον Μπελχαντά που έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατασαράι (vid)

Το όνομα του Γιουνές Μπελχαντά είχε απασχολήσει το "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ το περασμένο καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός ήταν σε αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή που να έχει τη δυνατότητα να παίξει και στα άκρα και να κάνει τη διαφορά. Τον ξέρει καλά και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις το όνομα του δεν σβήστηκε ποτέ από την "ερυθρόλευκη" λίστα. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα το όνομα του στα υπόψη του και τώρα η συγκυρία είναι η κατάλληλη για να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον για τον 31χρονο άσο.

Ο Μπελχαντά άσκησε κριτική στη διοίκηση της Γαλατασαράι για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Η ηγεσία της "Τσιμπόμ" δεν είδε με καλό μάτι τις δηλώσεις του Μαροκινού και αποφάσισε να βάλει τέλος στην συνεργασία τους. Διέκοψε το συμβόλαιο μαζί του και τις τελευταίες ημέρες γίνεται ο κακός χαμός στην Κωνσταντινούπολη με το συγκεκριμένο θέμα.

Τα νέα έφτασαν και στην πλατεία Αλεξάνδρας και η φημολογία δεν άργησε να φουντώσει. Ο Γιουνές Μπελχαντά είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει ως "οχτάρι", ως "δεκάρι" και στα άκρα, κυρίως στην αριστερή πλευρά. Είναι δημιούργημα της Μονπελιέ, αφού προέρχεται από την Ακαδημία της, έει παίξει στη Σάλκε και η Γαλατασαράι έβγαλε από το ταμείο της 10 εκατ. ευρώ για να τον πάρει το καλοκαίρι του 2017 από τη Ντιναμό Κιέβου.

Η φημολογία θέλει τον Ολυμπιακό να εξετάζει την περίπτωση του. Πλέον από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος είναι δεδομένο ότι δεν αφήνει αδιάφορο τον πρωταθλητή Ελλάδας. Ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει, αλλά σίγουρα πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή.