Νέα καριέρα για τον Ντουντού

Ο Ντουντού Σεαρένσε έγινε σύμβουλος επενδύσεων και σκοπός του είναι να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές κυρίως μετά το τέλος της καριέρας τους.

Νέα καριέρα για τον Ντουντού

Ο Ντουντού Σεαρένσε έχει κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια του και έχει ξεκινήσει μία νέα καριέρα, αλλά πάντα κοντά στον αθλητισμό. Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος που έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο είναι πλέον σύμβουλος επενδύσεων κυρίως σε ποδοσφαιριστές.

Σκοπός του είναι να τους βοηθήσει με τα οικονομικά, διότι πολλοί αθλητές δυσκολεύονται να τα καταφέρουν. Για να ασκήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα ο Ντουντού πήρε το πτυχίο που απαιτείται και το πήρε με τη δεύτερη προσπάθεια. Εξήγησε με δηλώσεις του και ποιος είναι ο σκοπός της δουλειάς του. Ο λόγος που αποφάσισε να ακολουθήσει τον συγκεκριμένο δρόμο είχε να κάνει με όσα έζησε στη σπουδαία καριέρα του.

Ο Βραζιλιάνος επισήμανε ότι ασχολείται με τον συγκεκριμένο τομέα από το 2014 και όπως ανέφερε αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν είναι ικανοί να μανατζάρουν την καριέρα τους με αποτέλεσμα όταν κρεμάσουν τα παπούτσια τους να αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Μάλιστα τονίζει ότι από το 2018 έχει γίνει έρευνα και στους 360.291 αθλητές μόνο οι 350 κερδίζουν πάνω από 50.000 τον μήνα και μόλις 13 παίκτες πάνω από 500.000. Στη Βραζιλία δηλαδή οι παίκτες έχουν χαμηλούς μισθούς, αφού το 55% εισπράττει 1000 δολάρια.

Γι' αυτό το λόγο και ο Ντουντού αποφάσισε να ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο τομέα, διότι οι περισσότεροι παίκτες όταν ολοκληρώνουν την καριέρας τους έχουν μεγάλη αμφιβολία για το μέλλον και το 80% μετά από πέντε χρόνια έχει δυσκολίες, ενώ το 20% είναι χρεοκοπημένοι.