Αρέσει πολύ στον Άρη ο Φαμπιάνο

Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φαμπιάνο έχει μπει στο… στόχαστρο του Άρη που είναι αποφασισμένος να δώσει μάχη για να τον αποκτήσει.

Αρέσει πολύ στον Άρη ο Φαμπιάνο

Στα προκριματικά του Champions League η Ομόνοια αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό, ενώ στους ομίλους του Europa League τον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης που έκλεψε την παράσταση και τράβηξε πάνω του τα βλέμματα ήταν ο τερματοφύλακας της, ο Φαμπιάνο. Έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και από τότε άρχισαν αρκετοί να ασχολούνται μαζί του.

Ο Φαμπιάνο έχει μπει στο… μάτι ελληνικών ομάδων και ασχολούνται μαζί του εδώ κι αρκετό καιρό. Πριν περίπου ένα μήνα είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι η ΑΕΚ έχει στο… στόχαστρο της τον Βραζιλιάνο πορτιέρε της Ομόνοιας.

Τώρα οι φήμες που έχουν αναπτυχθεί θέλουν τον Άρη να είναι η ομάδα που ασχολείται σοβαρά με την περίπτωση του Φαμπιάνο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κάνει κίνηση για την απόκτηση τερματοφύλακα το ερχόμενο καλοκαίρι και το όνομα του Φαμπιάνο έχει πέσει στο τραπέζι.

Το θέμα είναι ότι ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια έως το καλοκαίρι του 2022. Δεν είναι τόσο απλή η περίπτωση του, διότι οι "πράσινοι" δεν… καίγονται να πάρουν χρήματα. Πάντως οι πληροφορίες θέλουν τον Θόδωρο Καρυπίδη να είναι αποφασισμένος να παλέψει αρκετά την περίπτωση του Φαμπιάνο.